Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, îndrăgostită lulea de un tânăr de 18 ani: ”E foarte sincer și înțelegător”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/03/2020, 19:22
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, îndrăgostită lulea de un tânăr de 18 ani: ”E foarte sincer și înțelegător”

Fiica lui Liviu Vârciu a crescut și s-a transformat într-o adolescentă foarte frumoasă și atrăgătoare. Carmina are 17 ani și este preocupată de vlog și actorie, iar la ora actuală trăiește o poveste de dragoste alături de un tânăr mai mare cu an cu care a publicat primele imagini pe rețelele de socializare.

Carmina Vârciu s-a împăcat cu băiatul cu care a avut o relație de 3 luni

Carmina Teiceanu Vârciu este o adolescentă foarte frumoasă, deșteaptă și cu picioarele pe pământ. Fiica prezentatorului TV Liviu Vârciu a decis să facă publice câteva imagini cu băiatul de care este îndrăgostită și alături de care a mai încercat timp de 3 luni să formeze un cuplu.

Frumoasa brunetă în vârstă de 17 ani a mărturisit că băiatul care i-a cucerit inima este un tânăr mai mare cu un an decât ea care o surprinde mereu fiind o fire foarte romantică. Carmina a mai precizat că băiatul îi este alături de fiecare dată când trece printr-un episod mai puțin plăcut.

„E o fire foarte romantică și mereu mă surprinde cu câte ceva. Când am o zi proastă nu se lasă până nu mă face să zâmbesc, pe scurt nu mă lasă să fiu tristă. E mereu acolo când am nevoie și țin să punctez că e foarte sincer și înțelegător”, a spus fiica lui Liviu Vârciu, potrivit libertatea.ro

Fiica lui Liviu Vârciu a împlinit anul acesta 17 ani
Carmina Vârciu și iubitul ei. Sursa foto: libertatea.ro

Ce spune fiica lui Liviu Vârciu despre viața ei sentimentală

„Ne gândim la cum o să fie, dar alegem să ne focusăm pe prezent pentru că trecutul a trecut și nu-l mai putem schimba, iar viitorul nu-l cunoaște nimeni … nu-ți aduce anul ce-ți aduce ceasul. Vedem ce va fi și până atunci we live in the moment”, a mai declarat Carmina.

Într-un interviu acordat revistei VIVA Carmina a povestit cum l-a cunoscut pe băiatul care i-a cucerit inima, dar și care a fost motivul pentru care la un moment dat a decis să pună punct relației. Frumoasa adolescentă a mărturisit că înainte de a începe relația în sine mama ei a stat cu vorbă cu iubitul ei.

„Ne-am cunoscut într-o excursie. Vreau să zic că, înainte să ne afișăm împreună, mama a avut o mică ședință cu el, pentru a-l cunoaște mai bine, dar tata nu știa, fiindcă nu vorbeam cu el, deși sunt sigură că auzise, având în vedere că apăruse în presă. Totuși, nu mi-a pus prea multe întrebări”, a povestit Carmina.

Care este relația pe care fata o are cu tatăl ei Liviu Vârciu

În ceea ce privește relația pe care o are cu celebrul ei tată Carmina a mărturisit că nu a mai vorbit cu el de mai bine de un an, iar cât au locuit împreună în București Liviu Vârciu era mai multe plecat la evenimente și nu a avut timp să-l cunoască mai bine. Pe de altă parte, fata a mai spus că ceea ce spune prezentatorul în presă nu este deloc adevărat.

„Am stat aproape 3 luni, și din astea 3 luni pot spune că alături de tata am petrecut maximum o lună, deoarece el era tot timpul plecat cu diverse joburi. Nu m-am acomodat deoarece nu am știut cum să îmi gestionez viața la acel moment, pentru că eu eram obișnuită cu mama. Cum ea nu a mai fost lângă mine, deși vorbeam non-stop, eram singură pentru prima dată, după 15 ani.

În ceea ce privește relația pe care am avut-o cu persoana cu care tata a făcut al doilea copil, aceasta nu era deloc bună și tot ce vreau să spun în momentul de față este că ce se vede la televizor nu are legătură cu realitatea”, a precizat fiica lui Liviu Vârciu pentru viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×