Carmen Șerban, operație de micșorare de sâni! Cum arată acum bustul artistei

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/01/2019, 20:48
Carmen Șerban, operație de micșorare de sâni! Cum arată acum bustul artistei GALERIE FOTO
Carmen Șeban a vorbit despre operația de micșorare de sâni

Solista Carmen Șerban și-a făcut operație de micșorare de sâni. Într-o vreme în care multe persoane publice atât din România, cât și din showbizul de peste hotare hotărâsc să își facă operație de mărire a bustului, se pare că există și câteva excepții de la regulă. Printre acestea se află și cântăreața de muzică de petrecere, care a trecut recent peste emoțiile intrervenției chirurgicale mult dorite.

Însă, operația de mișcosare a sânilor nu este prima îmbunătățire ori dorință pe care Carmen Șerban a vrut să și-o îndeplinească. Artista, invitată în platoul emisiunii ”Acces Direct”, a vorbit și despre intervenția de rinoplastie la care a fost supusă acum puțin timp.

Carmen Șerban a vorbit despre operația de micșorare de sâni

”Sunt foarte mulţumită. Am plecat de la o operaţie de deviaţie de sept (…). Am zis să fac acum iarna, când nu sunt foarte multe cântări, micşorarea, ridicarea şi egalarea sânilor. Sunt foarte mulţumită. Eu am spus că poate ar trebui să-mi bage puţin silicon, dar medicul a zis că natura a fost atât de generoasă…”, a declarat îndrăgita cântăreață.

Carmen Șerban, operație de micșorare de sâni! Cum arată acum bustul artistei
Cântăreața de muzică de petrecere s-a transformat complet

De asemenea, aceasta nu doar că a ales să apeleze la bisturiu pentru a-și corecta micile imprefecțiuni, ci și-a schimbat aspectul din cap până în picioare, căci a reușit să slăbească 15 kilograme. „Anul acesta am apelat la medicul estetician pentru că am slăbit 15 kilograme și mi s-a făcut un surplus la față.

Carmen Șerban, operație de micșorare de sâni! Cum arată acum bustul artistei
Înainte de operația de mișcoarea a bustului, cântăreața a suferit și o intervenție de rinoplastie

Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviație de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări.  Stăteam tot timpul cu spray-ul”, a declarat vedeta. Iar, după toată această transformare, Carmen Șerban a considerat că este nevoie și de un liftingfacial, dat fiind faptul că după o slăbire drastică pielea se lasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×