Cum arată Carmen Șerban, după mai multe operații estetice! Fanii au fost uluiți. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/11/2018, 15:44
Cum arată Carmen Șerban, după mai multe operații estetice! Fanii au fost uluiți. FOTO GALERIE FOTO
Carmen Șerban arată incredibil după operațiile estetice avute!

După mai multe operații estetice, Carmen Șerban s-a transformat! Iată schimbarea care a uluit fanii artistei! Invitată în cadrul unei emisiuni, cântăreața a dezvăluit că a apelat la serviciile medicului estetician. Aceasta a ales să-și corecteze câteva imperfecțiuni care i-au generat complexe de-a lungul timpului. Intervenția de care a avut parte a început de la deviația sa de sept ce a fost corectată în cabinetul unui medic, loc în care Carmen a hotărât să-ți rezolve și problemele de natură estetică ale nasului său. Așadar, cântăreața și-a făcut o operație de rinoplastie, dat fiind faptul că nu era mulțumită de forma nasului ei. După ce a schimbat acest aspect, a decis să facă și o altă schimbare majoră: să slăbească…și chiar a slăbit! Carmen Șerban a dat jos 15 kilograme, ceea ce a avut ca urmare o ușoară cădere a pielii feței. Astfel, artista a simțit nevoia unui lifting facial.

Însă, modificările aspectului ei nu se opresc aici! Artista a dezvăluit că va mai trece pragul cabinetului medicului estetician. ”Anul acesta am apelat la medicul estetician pentru că am slăbit 15 kilograme și mi s-a făcut un surplus la față. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviație de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul”, a declarat la Pro TV artista.

Cum arata carmen serban dupa mai multe operatii estetice
Carmen Șerban la început de carieră

Cum arată Carmen Șerban, după mai multe operații estetice? Modificările aspectului ei nu se opresc aici!

Totodată, vedeta a mărturisit că problema sa venea chiar din copilărie, aceasta având, din naștere, o nară închisă. ”Aveam închisă o nară din naștere. Dacă tot am apelat, l-am rugat frumos să-mi facă o rinoplastie pentru că aveam un complex”, a completat cântăreața. De altfel, artista știe deja care va fi operația viitoare la care se va supune. ”Mi l-a făcut în limite cât de cât naturale și mi-am făcut un lifting facial. Acum vreau să-mi fac o micșorare de sâni”, a mărturisit Carmen Șerban.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×