Carmen Negoiță, o fashionistă convinsă!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
08/10/2018, 16:49
Carmen Negoiță, o fashionistă convinsă! GALERIE FOTO
Carmen Negoiță, o fashionistă convinsă!

Carmen Negoiță a devenit tot mai interesată de domeniul fashion, iar acest lucru poate fi remarcat instant atunci când intrăm pe paginile sale de socializare. Din 2012, Carmen și-a creat un blog de fashion pe care-l actualizează periodic cu diverse articole din această sferă.

Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, ex-patron al echipei de fotbal Dinamo, s-a schimbat enorm după divorț. Carmen Negoiță este de nerecunoscut! În vârstă de 38 de ani și mamă a doi copii, Carmen adoră să călătorească și să participe la toate evenimentele din domeniul modei.

Carmen Negoiță, influencer la 38 de ani

Carmen Negoiță adoră să pozeze!

Cu toții am observat apetența acesteia pentru „frumos”. Este tot mai atentă la alimentație și la felul în care arată. Și-a schimbat look-ul de nenunărate ori și s-a reinventat constant.

În Social Media, Carmen este un influencer puternic, care a reușit să detroneze o mulțime de colege din breaslă…chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe.

Carmen Negoiță, relație de un an și jumătate cu un bărbat misterios

Pe plan sentimental, doamna Negoiță a declarat recent despre aspectele pe care le urmărește atunci când întâlnește un bărbat.

„Nu pot să zic că sunt anumite calități sau criterii standard după care mă ghidez. Trebuie să fie o conexiune. Am avut, nu pot să zic că n-am avut, am avut iubit un an și jumătate, dar cumva nu am reușit să avem aceeași linie pe termen lung și ne-am văzut fiecare de drumul lui…Nu ies niciodată în căutarea unui bărbat… Nu suport bărbații care sunt lipicioși, nici pe cei care sunt agresivi”, a declarat Carmen Negoiță la Antena Stras.

„Trebuie să aibă chestia aia… Nu pot să zic că sunt anumite calități sau criterii standard după care mă ghidez. Trebuie să fie o conexiune. Am avut, nu pot să zic că n-am avut, am avut iubit un an și jumătate, dar cumva nu am reușit să avem aceeași linie pe termen lung și ne-am văzut fiecare de drumul lui. (…) Nu ies niciodată în căutarea unui bărbat. (…) Nu suport bărbații care sunt lipicioși, nici pe cei care sunt agresivi”, a mărturisit Carmen Negoiță, pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×