Fosta soţie a patronului de la Dinamo, în ipostaze inedite

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
16/04/2014, 08:47
Fosta soţie a patronului de la Dinamo, în ipostaze inedite GALERIE FOTO

Carmen Negoiţă ştie să se împartă între afaceri şi viaţa de familie. Fosta nevastă a milionarului Ionuţ Negoiţă, nu se dă în lături de la treburile casnice, demonstrând în nenumărate rânduri că este o gospodină veritabilă.

139757445617b8b067

Carmen Negoiţă se descurcă de minune atât în postura femeii de afaceri cât şi în cea de mamă şi gospodină. La patru ani de când a divorţat de milionarul Ionuţ Negoiţă, roşcata şi-a descoperit pasiunea pentru fashion şi a reuşit să-şi refacă viaţa alături de Cristian Furdui, un prosper om de afaceri. Cu toate acestea, roşcata îşi îndeplineşte cu succes şi rolul de mamă, pentru cei doi copii, Ingrid şi Harry, pe care îi are împreună cu fostul soţ.

Zilele trecute, Carmen a fost surpinsă de paparazzi spynews.ro într-un supermarket din capitală în timp ce făcea mici cumpărături. Îmbrăcată cât se poate de lejer, dar mereu în trend, roşcata a petrecut mai bine de trei sferturi de oră în magazinul cu pricina de unde a ales cu mare grijă câteva legume proaspete, dar şi alte alimente necesare în bucătăria oricărei gospodine. Şi pentru că este o fire foarte calculată, roşcata nu a depăşit limita cumpărăturilor fiind foarte atentă la preţurile afişate.

636x799_1397574476a5376049

Sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×