Carmen Iohannis, gest emoționant în pragul Sărbătorilor. Prima Doamnă a dus daruri unor copii defavorizați

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 22:56
Carmen Iohannis, gest emoționant în pragul Sărbătorilor. Prima Doamnă a dus daruri unor copii defavorizați
Carmen Iohannis, gest emoționant în pragul Sărbătorilor. Prima Doamnă a dus daruri unor copii defavorizați

Carmen Iohannis a făcut un gest emoționant în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Prima Doamnă a fost, împreună cu elevii de clasa la care este diriginte, la Complexul „Prichindelul” din Sibiu. Soția președintelui Klaus Iohannis și liceenii au dăruit cadouri pentru peste 40 de copii de la acest centru.

Carmen Iohannis a împărțit cadouri copiilor defavorizați

„Doamna Carmen Iohannis a fost ieri (marţi n.red.) împreună cu elevii dânsei de la ‘Lazăr’, cu care a adus peste 40 de pungi (de cadouri n.re.d), plus materiale igienico-sanitare, pampers.

A mai fost şi în anii trecuţi şi este o tradiţie pentru doamna Iohannis”, a explicat Beatrice Muntean, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu, conform Agerpres.

Carmen Iohannis a postat și câteva fotografii făcute la complexul „Prichindelul”, alături de mesajul: „Sărbătorile unesc sufletele! Elevii de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr şi copilaşii de la Prichindelul! Dăruire şi bucurie!”.

Complexul Prichindelul este un centru de plasament dedicat copiilor cu dizabilități. Aici mai funcționează și un centru de primire în regim de urgenţă şi un centru maternal.

Sărbătorile unesc sufletele! Elevii de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr și copilașii de la Prichindelul! Dăruire și bucurie!

Gepostet von Carmen Iohannis am Mittwoch, 18. Dezember 2019

Klaus Iohannis a făcut și el daruri copiilor orfani

Un gest similar a fost făcut și de președintele Klaus Iohannis, care a fost la centrul de îngrijire Sf. Ștefan din Capitală pentru a împărți daruri tuturor copiilor orfani. Micuții l-au așteptat pe șeful statului într-o atmosferă festivă și i-au cntat colinde.

Prșeedintele României a fost încântat să constate că Sf. Ștefan oferă cazare, îngrijire și educație la cele mai înalte standarde, în conformitate cu normele Uniunii Europene.

Președintele Klaus Iohannis a apreciat că centrul vizitat este unul bine organizat, curat, îngrijit, care oferă copiilor cazare, hrană, monitorizarea stării de sănătate, supraveghere permanentă și sprijin pentru a-și continua cu succes studiile, în unități de învățământ de masă.

Copiii au fost ghizii Președintelui Klaus Iohannis, i-au prezentat spațiile în care locuiesc și în care își desfășoară activitățile educaționale și au cântat colinde”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, dat publicității recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×