Carmen Iohannis a împlinit 59 de ani. Ce a făcut Klaus Iohannis înainte de aniversarea soției sale

Carmen Iohannis a împlinit 59 de ani. Ce a făcut Klaus Iohannis înainte de aniversarea soției sale
Carmen Iohannis a împlinit 59 de ani. Sursa foto: digi24.ro

Carmen Iohannis a împlinit 59 de ani, dar Klaus Iohannis nu a putut să fie alături de soția sa în prima parte a zilei. Carmen Iohannis este o prezență destul de discretă. Nu îi place să apară în public însă atunci când o face, ziarele și televiziunile vorbesc îndelung. De multe ori, îi sunt comentate ținutele.

Carmen Iohannis a împlinit 59 de ani

Carmen Georgeta Iohannis s-a născut pe 2 noiembrie 1960 la Sibiu, iar înainte de a deveni Prima Doamnă a României a lucrat ca profesoară la Agnita și Sibiu, alături de cel care urma să-i devină soț. Și în prezent Prima Doamnă continuă să predea.

Carmen și Klaus Iohannis sunt căsătoriți de aproape 30 de ani, iar nunta celor doi a avut loc în noiembrie 1989, după șapte ani de relație. „Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac și se înțeleg, restul devine irelevant.

Carmen Iohannis, sărbătorită și pe Facebook

Este foarte ușor ca doi oameni tineri să se placă și să se îndrăgostească și asta s-a întâmplat cu mine și cu soția mea”, a mărturisit Klaus Iohannis în autobiografia publicată înainte de campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Președintele Klaus Iohannis nu a fost alături de soția în prima parte a zilei. Șeful Statului a susținut o alocuțiune în cadrul activităților prilejuite de aniversarea centenarului Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, la Alba Iulia.

Carmen Iohannis a fost sărbătorită cumva și pe Facebook. Prima Doamnă a primit sute de meaje, printre care și câteva fotografii, de la cei care o cunosc și o admiră. „Zile senine și fericire! La mulți, mulți ani!”, „La mulți ani !! Cu drag de la alt scorpion” și „La mulți ani fericiți alături de cei dragi!”, sunt doar câteva dintre urările celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×