Carmen Harra se bucură de vremea bună din Florida în plină pandemie: „Viața pe Pământ se va schimba”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/04/2020, 15:38
Carmen Harra se bucură de vremea bună din Florida în plină pandemie: „Viața pe Pământ se va schimba”
Carmen Harra e convinsă că lumea va fi mai bună după pandemie. Sursa foto: Instagram

Psihologul și cântăreața Carmen Harra trăiește carantina departe de România, la Miami, acolo unde locuiește, de fapt.

Carmen Harra, izolată la Miami

Cunoscută mai ales pentru previziunile sale controversate, artista ale căror articole de psihologie au apărut în cele mai prestigioase publicații din Statele Unite spune că nu se teme de coronavirus și că oamenii ar trebui să învețe ceva din ceea ce trăiește acum.

„Sunt în Miami. Aici e foarte cald. Mă bucur de natură, chiar dacă nu ies afară. Totul este minunat. Într-adevăr, tot ce se întâmplă se întâmplă pentru că trebuie”, a declarat Carmen Harra la Teo Show.

„Viața pe Pământ se va schimba”

Cântăreața spune că tragedia aceasta are rolul ei pozitiv și că ne vom da seama de asta în viitor. Vedeta a spus că umanitatea trece acum printr-un haos, printr-o anxietate generală, dar e convinsă că din asta vom ieși cu toții mult mai puternici.

„Fiecare e obligat să încerce să se vindece. Suntem forțați să ne transformăm. Transformarea nu poate fi decât pozitivă. Sistemul pe care le-am creat, aceste legi umane, sistemele de conducere, astea ar trebui să se schimbe pentru că nu mai funcționează. S-a produs o dezechilibrare”, a mai declarat Harra la Kanal D.

„Viața pe Pământ se va schimba”, a mai spus clarvăzătoarea. Harra a mai spus că nu se plictisește în perioada de carantină: cântă, dansează și a învățat chiar să gătească mai bine, căci înainte nu prea trecea prin bucătărie.

„Sunt la fel ca înainte. Am grijă de mine, cânt, dansez. Am învățat să gătesc mai bine ca oricând. Trăind aici în Florida, mă bucur de vreme. Am dreptul să merg la ocean, încă putem face asta. Sunt un om pozitiv și foarte vesel de felul meu. Iau situația puțin în derâdere ca să nu mă afecteze”, a mai spus vedeta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×