Carmen Harra, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă de ziua ei de naștere

Dan Stancu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 09:09
Carmen Harra, decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă de ziua ei de naștere GALERIE FOTO
Carmen Harra prevede o schimbare de Guvern în 2019

Prezicătoarea Carmen Harra a luat o decizie de ultimă ură în legătură cu ziua ei de naștere. Anul acesta împlinește 64 de ani și va face un gest nobil pentru o fundație și a cerut sprijinul tuturor celor care o apreciază și o iubesc.

Carmen Harra, decizie de ultimă oră! Nu vrea cadouri de ziua ei de naștere

Anul acesta, Carmen Harra nu vrea cadouri de ziua ei de naștere, ci îi roagă pe cei care se gândesc la ea să doneze bani pentru o fundație care are grijă de copiii cu cancer din Statele Unite ale Americii, mai exact din Memphis, statul Tennessee. Ea a creat o pagină de Facebook pentru strângerea de fonduri.

„Pentru ziua mea de naștere din acest an, cer donații către Spitalul de Cercetare pentru Copii St Jude. Am ales această organizație nonprofit, deoarece misiunea lor înseamnă mult pentru mine și sper că veți lua în considerare să contribuiți ca o modalitate de a sărbători cu mine. Fiecare bănuț mă va ajuta să-mi ating scopul”, a spus prezicătoarea de peste Ocean.

Carmen Harra a creat o pagină de Facebook pentru strângerea de fonduri.
Carmen Harra a creat o pagină de Facebook pentru strângerea de fonduri.

A trecut prin momente grele

Prezicătoarea a trecut prin momente grele, cel mai cumplit fiind când și-a dat seama că soțul ei va muri. „Soţul meu venea cu florile la uşă. Eu fac calcule şi am ştiut de la început când va muri. Ştiam că el nu va depăşi vârsta de 60 de ani. Aveam lacrimi în ochi şi îi spuneam în glumă sau în serios că el trăieşte mai mult decât mine”, a povestit ea, într-o emisiune televizată.

Carmen Harra și-a pierdut soțul acum 9 ani. „Eu și soțul meu am fost împreună 27 de ani. Îi simt lipsa extraordinar de mult. Rămân conectată în trecut, dar nu e bine. Trebuie să trăiești în prezent. Pentru mine a fost sufletul meu pereche și este foarte greu să mă rup. Când am calculat dată de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, în calculele mele era că omul asta nu o să ajungă la vârstă de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani”, a povestit ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×