Carmen Harra a profețit cine va câștiga alegerile prezidențiale din acest an: „Klaus Iohannis o să rămână”

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/11/2019, 20:12
Carmen Harra a profețit cine va câștiga alegerile prezidențiale din acest an: „Klaus Iohannis o să rămână”
Klaus Iohannis va câștiga alegerile, conform previziunilor lui Carmen Harra. Sursa foto: apropotv.ro

Carmen Harra a profețit cine va câștiga alegerile prezidențiale din acest an. Clarvăzătoarea româncă stabilită în Statele Unite ale Americii susține că președintele în funcție are toate șansele să rămână la Palatul Cotroceni, iar Vioricăi Dăncilă, în mod evident, nu îi dă mari șanse.

Carmen Harra a spus că va câștiga Iohannis

„Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână… Ea e pe muchie de cuțit. Șansele ei de a intra (în turul al doilea al prezidențialelor, n. red.) ar fi, dar e pe muchie de cuțit, va fi la limită între locul doi sau trei”, susține Carmen Harra, scrie cancan.ro.

„Ne va surprinde, va veni tare din spate o femeie blondă. Nu, nu Elena Udrea, nu am văzut-o niciodată pe post de președinte, nici Gabriela Firea… Altcineva, o femeie în jur de 40 de ani, nu Alina Gorghiu, altcineva neașteptat”, a mai spus Carmen.

Procente sub semnul întrebării

Carmen Harra a mai făcut o serie de previziuni, însă majoritatea nu s-au adeverit. La alegerile prezidențiale din America, cele din 2016, a spus că Hillary Clinton va câștiga detașat, dar rezultatele au fost complet pe dos: Donald Trump a fost creditat de cetățenii americani.

Conform tuturor sondajelor apărute până acum, Klaus Iohannis stă la 40%, plus sau minus, iar Viorica Dăncilă și Dan Barna își dispută locul al doilea. Anul acesta la alegeri s-au înscris 14 candidați dintre care îi amintim pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dăncilă, Alexandru Cumpănașu, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor, considerați printre cei mai votați, chiar dacă mulți dintre aceștia nu vor trece de 5-7%.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×