Carmen de la Sălciua, în doliu după moartea lui Răzvan de la Oradea: “Mi s-a făcut piele de găină”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 12:07
Carmen de la Sălciua, în doliu după moartea lui Răzvan de la Oradea: “Mi s-a făcut piele de găină” GALERIE FOTO
Carmen de la Sălciua, mesaj sfâșietor după moartea bunului său prieten, Răzvan de la Oradea. Sursa foto: open.spotify.com

Carmen de la Sălciua este în doliu și încă nu își revine după ce bunul său prieten Răzvan de la Oradea s-a stins din viață într-un mod fulgertător. Manelistul în vârstă de doar 35 de ani a murit joi după ce a suferit mai multe atacuri de cord consecutive.

Carmen de la Sălciua, mesaj sfâșietor după moartea bunului său prieten, Răzvan de la Oradea

Răzvan de la Oradea a murit după ce a suferit nu mai puțin de patru stopuri cardio-respiratorii, la doar 35 de ani. Rudele și prietenii săi îl plâng și tot nu le vine să creadă că interpretul nu mai este. Printre aceştia se numără şi Carmen de la Sălciua, artista cu care s-a întâlnit la multe evenimente. Aceasta a postat un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare.

Vedeta şi-a amintit de sentimentul pe care l-a avut atunci când l-a auzit cântând pentru prima dată şi a scris cu durere în suflet că Răzvan de la Oradea va rămâne în memoria tuturor ca un om plin de viaţă, ce a trăit prin cântec şi a oferit celorlalţi momente de neuitat.

Carmen de la Sălciua, mesaj sfâșietor după moartea bunului său prieten, Răzvan de la Oradea
Carmen de la Sălciua, mesaj sfâșietor după moartea bunului său prieten, Răzvan de la Oradea. Sursa foto: clik.ro

Vedeta și-a amintit ce a simțit când l-a auzit prima dată cântând pe Răzvan de la Oradea

„Prima dată când te-am auzit cântând pur și simplu mi s-a făcut piele de găina…. “Tebe da Zaboravim”! Ai cântat-o cu atâta suflet încât am uitat că trebuie să dansez și am rămas cu telefonul pe filmat să nu pierd momentul!

O am și acum pe telefon… însă acum o vei interpreta atât de frumos îngerilor, iar noi vom rămâne cu amintirea unui om plin de viața, unui om care a trăit prin cântec și a oferit oamenilor momente de neuitat… Cu siguranță cuvintele sunt puţine și mici pentru durerea celor apropiați și familiei tale, dar ajută-i tu de acolo de Sus și le diminuează durerea! Drum lin către Dumnezeu!”, a transmis Carmen de la Sălciua.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×