Carmen de la Sălciua, agresată la o petrecere privată. A fost nevoie de intervenția bodyguard-ului

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/01/2020, 13:19
Carmen de la Sălciua, agresată la o petrecere privată. A fost nevoie de intervenția bodyguard-ului
Carmen de la Sălciua, îmbrâncită de un individ la o petrecere privată. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața de muzică de petrecere, Carmen de la Sălciua, a avut parte de un eveniment neplăcut la o petrecere privată unde a fost invitată de cânte. Fosta soție a lui Culiță Sterp a avut nevoie de intervenția bodyguard-ului.

Carmen de la Sălciua, îmbrâncită în mijlocul unei petreceri private

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din țara noastră, dar acest lucru nu înseamnă că viața ei nu este lipsită de evenimente nefericite, atât în viața personală, cât și în profesie.

La cel mai recent eveniment privat artista se afla în mijlocul invitaților când a fost îmbrâncită de un bărbat. Individul, cel mai probabil în stare de ebrietate, dansa pe lângă cântăreață când a împins-o, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe Carmen de la Sălciua să cânte. VEZI VIDEO AICI

Cântăreața de muzică de petrecere s-a sprijinit de un alt bărbat, iar bodyguard-ul care o însoțește tot timpul a intervenit imediat. Se pare că tânărul petrecăreț nici nu a observat și nu i-a cerut scuze artistei. Lucrurile au revenit la normal, iar fosta soție a lui Culiță Sterp și-a continuat momentul artistic.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal și împăcare cu scântei

Pe numele ei adevărat Carmen Maria Racolța, Carmen de la Sălciua, a trecut printr-un divorț dureros de Culiță Sterp. Nu îmi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat putere să trec aşa uşor peste, deşi în sufletul meu este o durere mare.

Nu mă aşteptam să fiu aşa tratată de omul de lângă mine. Sunt dezamăgită, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternică, luptătoare şi credincioasă. Tot răul spre bine”,  a declarat Carmen de la Salciua în ziua în care a depus actele de divorţ, informează wowbiz.ro.

După ce familia fostului soț a făcut-o praf pe cântăreața de muzică de petrecere cei doi au revenit la gânduri mai bune și chiar s-au împăcat. Potrivit unor prieteni apropiați Carmen de la Sălciua este extrem de fericită și vrea să mai dea o șansă relației cu fostul soț.

Cântăreața, primele declarații despre împăcarea cu Culiță Sterp

„Ce e bun abia acum începe pentru noi ?♥️ Ne iubim, suntem bucuroși, sănătoși ….și puternici împreună???♥️!”, a scris Carmen de la Sălciua pe o pagină de socializare unde a postat o fotografie alături de Culiță Sterp.

Cântăreața se pare că i-a pus lui Culiță câteva condiții, iar acesta s-a conformat. Fostul soț al artistei a promis solemn că nu va mai călca strâmb așa cum s-a întâmplat în trecut. Totodată, îndrăgostiți au plecat împreună în vacanță, la ski.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×