Pe Carmen de la Sălciua o știe toată lumea, dar pe sora ei nu! Cum arată Daniela, cântăreață și ea – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/11/2019, 14:20
Pe Carmen de la Sălciua o știe toată lumea, dar pe sora ei nu! Cum arată Daniela, cântăreață și ea – FOTO GALERIE FOTO
Carmen de la Sălciua are o soră la fel de talentată ca ea, pe care nu o știe multă lume. Sursa foto: Instagram

Pe Carmen de la Sălciua o știe toată lumea. Este una dintre cele mai iubite artiste din țară, care se bucură de milioane de vizualizări pe Youtube la fiecare videoclip pe care îl scoate. Puțini știu că artista de muzică etno-manele are o soră, Daniela Racolța, și ea artistă de muzică populară. Este mai puțin celebră decât Carmen, dar la fel de frumoasă.

Carmen de la Sălciua are o soră talentată

Carmen a vrut să le arate fanilor ei cât de talentată este Daniela, iar aceștia au fost plăcuți impresionați să o asculte cântând. Carmen încearcă să o convingă de mai multă vreme pe sora ei să se apuce serios de cântat, nu doar ca hobby, însă nu a reușit deocamdată să o determine să profeseze, așa cum face ea.  Dacă vrei să o vezi pe sora lui Carmen, accesează galeria foto de mai sus, apăsând pe imaginea principală.

„Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că și ea cântă! Ce-i drept de plăcere! Eu încerc să o conving să profeseze însă fără rezultat! Poate reușiți voi”, a declarat Carmen de la Sălciua, conform spynews.ro.

„Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpu grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama ma lăsat câteva ore în grija ei să îmi dea să mănânc și era să mă înece și multe alte întâmplări hazlii dar și multe momente mai puțin frumoase care cred eu că ne-au unit și mai mult, acum că am crescut suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer cum trebuie de altfel să fie toți frații!”, spune Daniela despre relația pe care o are cu sora ei, Carmen.

Succes colosal pe Youtube

Carmen de la Sălciua se bucură de un număr uriaș de fani. La melodia „Doamne, ascultă-mă” a strâns peste 17 milioane de vizualizări. Unul dintre cele mai mari succese ale vedetei este piesa „Dansez prin ploi”, care are la această oră mai bine de, atenție, 57 de milioane de vizualizări! Carmen este una dintre vedetele care ocupă prima pagină a tabloidelor, atât datorită carierei sale, dar și datorită relației furtunoase pe care o are cu un alt artist, Culiță Sterp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×