Carmen Burmă, mai sexy ca niciodată! Cum s-a fotografiat soția lui Mircea Badea

Raluca Ogaru    Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
15/02/2019, 17:58
Carmen Burmă, mai sexy ca niciodată! Cum s-a fotografiat soția lui Mircea Badea GALERIE FOTO
Carmen Burmă este mai sexy ca niciodată!

Carmen Burmă este mai sexy ca niciodată! Soția lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, s-a fotografiat în lenjerie intimă și a postat poza pe contul personal de Instagram. Fotografia a strâns peste o mie de aprecieri și mesaje din partea fanilor.

„Eu mă minunez să văd așa un corp frumos și scupltat, fără masă musculară foarte proeminentă, deși faci foarte mult sport. Altor femei li se văd umerii lați, bicepși si tricepși, ceea ce le conferă un aer masculin. Tu ești absolut superbă și feminină. Cum reușești?”, este complimentul pe care Carmen Brumă l-a primit din partea unei admiratoare pe rețeaua de socializare, după ce a postat imaginea în care apare în lenjerie intimă.

Carmen Burmă este mai sexy ca niciodată!

Carmen Brumă, cunoscută publicului larg ca asistentă și prezentatoare de televiziune, iubește sportul și petrece foarte mult timp la sală pentru a se menține în formă. Iar rezultatele se văd! Soția lui Mircea Badea are un fizic de invidiat și nu se ferește să își arate formele pe rețelele de socializare, acolo unde un număr foarte mare de fani o urmăresc și îi trimit complimente.

Sursă foto Instagram Carmen Brumă
Sursă foto Instagram Carmen Brumă

Într-o altă postare, Carmen Brumă a pus următoarea descriere: „@ghidulmiresei m-a provocat în urmă cu un an să intru în rochia de mireasă! Acum s-au gândit să o dau jos ?! Mulțumesc echipei care a făcut ca acest pictorial să fie unul decent și elegant.”

Fotografia postată de Carmen Brumă pe Instagram
Fotografia postată de Carmen Brumă pe Instagram

„Vai ce corp frumos ai, foarte frumos, apreciez femeile care au grijă de ele”, este mesajul primit de la o admiratoare, în timp ce o alta a întrebat-o: „Ce produse folosesti pentru ten, arata foarte bine?”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×