Carmen Brumă, prima ieșire de când stă în izolare. Cum s-a echipat vedeta pentru cumpărături FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/04/2020, 10:21
Carmen Brumă, prima ieșire de când stă în izolare. Cum s-a echipat vedeta pentru cumpărături FOTO
Carmen Brumă, prima ieșire de când stă în izolare. Cum s-a echipat vedeta pentru cumpărături. Sursa foto: Instagram.com

Carmen Brumă a fost nevoită să iasă din casă pentru cumpărături, dar nu a mers oricum la supermarket, ci a ținut cont de măsurile impuse de autorități. Iubita lui Mircea Badea s-a echipat corespunzător pentru a se proteja de virusul care bântuie nestingherit.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Brumă pentru a merge la cumpărături

Frumoasa antrenoare de fitness Carmen Brumă are grijă să se protejeze atunci când trebuie să iasă din casă. Vedeta se pare că a fost nevoită să meargă la cumpărături, dar nu oricum, ci a ținut cont de sfaturile autorităților în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedeta a optat pentru un combinezon de culoare albastră, asemănător cu al medicilor. De asemenea, iubita prezentatorului Mircea Badea și-a acoperit capul, și-a luat ochelari și nu a uitat nici de mănuși și mască de protecție. Carmen Brumă a mărturisit că la întoarcere încălțările vor rămâne la ușă, pe un covor îmbibat cu clor.

Părerile internauților au fost împărțite, la fel cum s-a întâmplat și atunci când Cristina Șișcanu a mers îmbrăcată la cumpărături într-o salopetă albă de zugrav. Însă tot ce contează în momentul de față este să fim cât mai protejați și să avem grijă de cei din jur.

Carmen Brumă despre ținuta aleasă pentru cumpărături: ”Varianta de pandemie 2020”

„Bine îmbrăcată la cumpărături, varianta de pandemie 2020! Am masca şi mânuşi (placate cu aur probabil, la cât au costat) – nu vă scriu de unde sunt că nu mai au.

Pantofi – nu contează că-i las la uşă pe un covoraş îmbibat cu clor”, a scris Carmen Brumă pe contul de Instagram acolo unde a postat și două imagini cu ținuta în cauză.

Chiar dacă stă acasă perioada aceasta vedeta nu a uitat să facă sport și se antrenează fie pe terasa blocului sărind coarda, fie în pat sau în sufragerie. Și pentru că este nevoită să facă și treburi casnice, iubita lui Mircea Badea nu se dă în lături de la curățenie.

În plus, Carmen Brumă nu a renunțat nici la imaginile sexy cu care-și încântă fanii pe rețelele de socializare și este nerăbdătoare să meargă la plajă.

„De la plaja pe bloc înainte de ’90 la plimbare/antrenament pe bloc în vremuri de pandemie! Păstrați-vă corpul și mintea ocupate… acasă”, este un alt mesaj scris de vedetă pe rețeaua sa de socializare. 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×