Care sunt sufletele pereche ale zodiacului. Nativii care au cea mai bună compatibilitate

Dan Suta   
în Horoscop
24/04/2020, 15:30
Care sunt sufletele pereche ale zodiacului. Nativii care au cea mai bună compatibilitate
Sufletele pereche ale zodiacului: Fecioara și Capricornul formează unul dintre cuplurile perfecte. Sursa foto: pixabay.com

Îți prezentăm cele 6 suflete pereche ale zodiacului, adică acei nativi compatibili în absolut orice. Taurul, de pildă, se înțelege de minune cu Berbecii și Balanțele, însă doar una dintre aceste zodii este cea mai potrivită pentru a-i însoți la drumul mare.

Cele 6 suflete pereche ale zodiacului: cine cu cine e compatibil

Așadar, prima pereche din seria celor 6 compatibilități perfecte este formată din Berbec și Taur. Nativul de foc se completează de minune cu cerebralul Taur, care reușește să îl aducă cu picioarele pe pământ de fiecare dată când se pierde.

Al doilea cuplu perfect al zodiacului este format de Gemeni și Balanțe. Semne de aer, duale, nu se vor plictisi niciodată. Sunt adepții schimbărilor continue și asta îi poate ține împreună până la adânci bătrâneți.

Vărsătorii și Peștii trăiesc, de obicei, o dragoste cu năbădăi

Al treilea cuplu al zodiacului care rezistă mult în timp este format de Rac și Scorpion. Zodii de apă, ambele caută profunzimea lucrurilor și sunt atenți la detalii, mai ales în relațiile sentimentale.

Și Leul și Săgetătorul sunt niște suflete pereche. Aceștia pot forma unul din cele mai invidiate cupluri. Nativi de foc, amândoi au cumva principii comune, cu excepția Leului care este ceva mai narcisist de fel.

Săgetătorul reușește să îl tempereze pe Leu, să îl aducă cu picioarele pe pământ atunci când vede că se duce cam departe cu imaginația.

Al cincilea cuplu perfect al zodiacului este format din Fecioară și Capricorn. Nativii de pământ au un țel comun, poate cel mai puternic dintre toate: să aibă cât mai mulți bani. Dacă își pun mințile la contribuție, Capricornul și Fecioara pot da lovitura în afaceri.

Ultimul, dar nu cel din urmă cuplu perfect al zodiacului e format dintre Vărsător și Pești. Zodia de aer se înțelege bine cu semnul de apă, chiar dacă de-a lungul relației se pot certa aproape zi de zi. Iubirea lor este cu năbădăi, dar tocmai ăsta e farmecul acestor suflete pereche.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×