Care sunt lucrurile pe care le au în comun femeia și bărbatul Balanță și unde sunt diametral opuși

Dan Suta   
în Horoscop
13/05/2020, 14:35
Care sunt lucrurile pe care le au în comun femeia și bărbatul Balanță și unde sunt diametral opuși
Femeia și bărbatul Balanță - caracteristici generale. Sursa foto: pixabay.com

Femeia și bărbatul Balanță au în comun mai multe lucruri printre care nevoia de a atinge echilibrul, perfecțiunea. Sunt mereu puși pe șotii, destul de familiști și generoși cu cei din jur, însă în fața problemelor fiecare reacționează diferit.

Femeia Balanță – caracteristici generale

Se spune că femeia născută sub acest semn de aer este mai sufletist decât bărbații și fac față situațiilor dificile cu mai multă responsabilitate.

Nu lasă să se vadă agitația, chiar dacă în interiorul ei  se dă o luptă uriașă, există mereu freamăt, ci pare mereu sigură pe sine.

Spre deosebire de bărbați, Femeile Balanță sunt ceva mai cumpătate și nu se isterizează în fața necazurilor. Iau atitudine doar atunci când este necesar și știu să își aleagă bine cuvintele.

În general, vorbesc puțin, dar folosesc acele cuvinte care înglobează tot ce un om ar spune în sute de pagini.

În dragoste, femeia Balanță este grijulie cu partenerul de viață, chiar cicălitoare de multe ori și este cea care ia inițiativă de fiecare dată la orice activitate.

Bărbatul Balanță

Bărbații născuți în zodia Balanță sunt diametral opuși față de femei când vine vorba de gestionarea unei situații de criză. Devin extrem de agitați, se isterizează repede și, în loc să simplifice lucrurile, le complică.

Nu sunt oamenii potriviți pentru a aplana un conflict, ci mai degrabă cei buni pentru a pune paie pe foc, lucru care s-ar putea să le placă atunci când nu sunt ei la mijloc.

În dragoste sunt mai puțini romantici față de femei, dar extrem de pasionali. Pe plan profesional, bărbații vor alege mereu calea scurtă spre atingerea succesului, spre deosebire de femei, care parcurg cel mai lung și cel mai sigur drum.

Totodată, bărbații Balanță nu sunt bun la strâns economii. Banii fug repede din buzunarele lor, iar cu problema asta se vor confrunta toată viața.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×