Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna decembrie. Rezultatele extragerii de duminică, 19 ianuarie 2020

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 15:48
Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna decembrie. Rezultatele extragerii de duminică, 19 ianuarie 2020
Loteria bonurilor pe luna decembrie - extragerea a avut loc ieri. Bonurile câștigătoare sunt cele de 811 lei din 30 decembrie. Sursa foto: captură video Știrile Vâlcea Unu

S-a aflat care sunt bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna decembrie. Extragerea a avut loc ieri, 19 ianuarie 2020, iar norocoși sunt românii care au păstrat bonurile fiscale în valoare de 811 lei emise în data de 30 decembrie 2019, înainte de Anul Nou.

Loteria bonurilor, extragerea pe luna decembrie: premiul dat este de un milion de lei

Fondul de premiere, ca în fiecare lună, este de un milion de lei. Din această sumă, Loteria Română, instituția care a organizat Loteria Bonurilor pe luna decembrie va acorda până în 100 de premii.

În cazul în care vor fi mai mult de 100 de români care vor solicita revendicarea premiilor în bani, se va organiza o altă extragere.

Ce trebuie să facă românii pentru a participa la acest joc

Extragerile de la Loteria Bonurilor nu au nicio legătură cu jocurile de la Loto care se desfășoară de două ori pe săptămână.

Loteria fiscală a fost o măsură luată de Guvernul României pe 28 ianuarie 2015. Ideea a fost gândită pentru a combate evaziunea fiscală, iar jocul fusese inventat printr-o ordonanță de urgență emisă de fostul premier Victor Ponta.

Prima extragere de la Loteria Bonurilor a avut loc pe 13 aprilie în anul 2015, în a doua zi de Paști. Fondul de premiere s-a stabilit de la bun început ca fiind de un milion de lei.

Extragerile au loc în fiecare lună pentru luna anterioară. Tot ce trebuie să facă românii pentru a participa la acest joc este să păstreze bonurile fiscale după cumpărături.

Aceștia trebuie să se prezinte apoi la sediul ANAF din localitatea unde se află cu un act de identitate și bonul fiscal în general pentru revendicarea premiului.

Luna trecută, extragerea s-a făcut pe 22 decembrie pentru luna noiembrie. Bonurile câștigătoare au fost cele de 123 de lei din 6 iunie și cele de 787 de lei din 17 noiembrie 2019.

E foarte important de precizat că oamenii își pot revendica premiile în decursul a 30 de zile de la data afișării rezultatelor extragerii.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×