Care este, de fapt, numele adevărat al Vlăduței Lupău. Ce scrie în buletinul vedetei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/03/2020, 14:32
Care este, de fapt, numele adevărat al Vlăduței Lupău. Ce scrie în buletinul vedetei
Cum o cheamă în buletin pe cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău. Sursa foto: Instagram.com

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate tinere cântărețe de muzică populară și orice piesă scoate devine imediat hit, însă puțină lume știe care este numele pe care frumoasa artistă l-a primit la naștere. Tânăra solistă se mândrește cu prenumele pe care-l poartă, mai ales că este unul de Sfânt. 

Cum o cheamă în buletin pe artista Vlăduța Lupău

Renumita cântăreață de muzică populară Vlăduța Lupău a știut încă de mică care este drumul pe care vrea să-l urmeze în viață, prin urmare are o carieră muzicală de succes și nu duce lipsă de evenimente la care câștigă sume impresionante. Discretă cu viața personală, artista a dezvăluit recent care este numele pe care-l poartă.

Frumoasa artistă se numește chiar Vlăduța Lupău, dar părinții s-au gândit să-i mai dea la naștere și un nume de Sfânt și astfel s-a ales cu prenumele Maria de care este extrem de mândră. Prin urmare, cântăreața apreciată de români se numește în buletin Lupău Vlăduța Maria.

Lucruri inedite despre cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău

Așa cum puțini probabil știați care este numele adevărat al frumoasei artistei, cred că la fel de puțini cunosc faptul că Vlăduța Lupău are un tatuaj sub glezna piciorului drept pe care l-a făcut în urmă cu 2-3 ani. Mesajul care este înscripționat pe pielea vedetei este „Totul trece”.

În plus, frumoasa cântăreață a urmat studiile Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca acest lucru fiind o tradiția în familia sa. Mama artistei este medic veterinar, în timp ce tatăl ei este inginer zootehnist. Nu este exclus ca peste ani vedeta să schimbe macazul și să urmeze acest drum, mai ales că iubește foarte mult animalele.

„A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute.

A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a povestit Vlăduța Lupău despre perioada facultății într-un interviu acordat în urmă cu aproximativ 4 ani site-ului cluju.ro.

Vlăduța Lupău are gânduri serioase legat de viața de familie

Vlăduța Lupău și-a cunoscut soțul în timpul unui concert, iar cununia cu Adrian Rus a avut loc într-un decor de vis amenajat într-o pădure. Frumoasa vedetă are o căsnicie de invidiat și se gândește serios să aducă pe lume un copil. Artista știe că nu va fi ușor având în vedere programul ei, dar este norocoasă că părinții o vor ajuta.

„Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta”, declara vedeta în urmă cu ceva vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×