Care e acum relația dintre Cristian Boureanu și fiica sa. EXCLUSIV

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Sandra Popescu   
în Stiri mondene
18/09/2018, 21:44
Care e acum relația dintre Cristian Boureanu și fiica sa. EXCLUSIV GALERIE FOTO
Relația dintre Cristian Boureanu și fiica lui Ioana a fost foarte tensionată, în ultimii ani

La doi ani după scandalul monstru în plină stradă cu poliție și multe țipete, Cristian Boureanu și fiica sa par să aibă o relație normală. Cei drept, fostul politician pare să-i facă toate poftele Ioanei, care este mai mică decât iubita lui, Laura, cu doar 3 ani. Așa se face că Boureanu pare să fie expert în ce-și doresc femeile, sau mai bine zis, adolescentele: shopping și iar shopping. Nu mai departe de zilele trecute, fostul soț al Valentinei Pelinel a fost surprins împreună cu fiica sa după ce tocmai încheiaseră o sesiune de cumpărături.

Dacă v-ați fi imaginat că Ioana Boureanu o fi golit vreun magazin de fițe, vă înșelați. Aceasta, împreună cu tatăl ei, au fost surprinși ieșind dintr-un cunoscut hipermarket din Capitală. Cel mai probabil, adolescenta și-a achiziționat produse alimentare și, porobabil, și câteva cosmetice, necesare la liceu. Acum că a început școala, Ioana a cam spus ”adio” cluburilor de fițe de pe litoral, dar și ținutelor îndrăznețe, pe care chiar ea a recunoscut că adoră să le poarte. Fată cuminte, blondina s-a îmbrăcat lejer, într-o pereche de blugi, deloc mulați, și o bluză care îi punea silueta subțirică în evidență. Ce este într-adevăr de notat e că Ioana nu s-a despărțit o clipă de telefonul mobil, pe care l-a ținut cu sfințenie în mână. Ce-i drept, fiica lui Boureanu este cunoscută pentru numeroasele postări pe rețelele de socializare, așa că, nu se știe niciodată când apare ocazia să faci un filmuleț sau o poză bună.

Fiica lui Cristian Boureanu își pune geanta în mașină. Ea a fost la cumpărături, alături de tatăl său, cu care a avut o relație mai puțin liniștită, în ultima perioadă
Fiica lui Cristian Boureanu își pune geanta în mașină. Ea a fost la cumpărături, alături de tatăl său, cu care a avut o relație mai puțin liniștită, în ultima perioadă

Relația dintre Cristian Boureanu și fiica lui a ținut mult timp prima pagină a ziarelor

În urmă cu doi ani, Cristian Boureanu și fiica lui erau departe de aceste imagini pe care vi le prezentăm în EXCLUSIVITATE. Pe atunci, bucureștenii, jandarmii și polițiștii erau martorii unor scene cel puțin halucinante. Mai exact, fiica lui Cristian Boureanu a fost filmată în timp ce implora după ajutor, iar tatăl ei încerca să o facă să tacă și să rămână în mașina cu care încerca să o ducă acasă din oraș. Numeroase ipoteze s-au pus atunci: ba că Boureanu își maltrata fiica adolescentă, ba că aceasta era o rebelă, iar tatăl ei încerca să o ducă acasă, după ce timp de două zile și o noapte nu a știut nimic de ea.

cxristian Boureanu și fiica lui au fost protagoniștii unui scandal monstru în plină stradă
cxristian Boureanu și fiica lui au fost protagoniștii unui scandal monstru în plină stradă

Oricare ipoteză ar fi cea adevărată, nu s-a știut niciodată ce s-a întâmplat cu exactitate, de-a lungul timpului, în căminul fostului politician. Cum era de așteptat, în apărarea Ioanei a sărit mama ei, care a spus că cel care iscă mereu astfel de scandaluri este fostul ei soț, care e prea dur cu Ioana. De cealaltă parte a baricadei, s-a aflat Laura Dincă, iubita de 19 ani a lui Boureanu, care a spus că totul a fost doar un teatru adolescentin al fiicei iubitului ei și că acesta din urmă este un tată minunat. Mai mult decât atât, tatăl și fiica au fost nevoiți să se înfățișeze înaintea psihologului, pentru mai multe ședințe de consiliere.

Fiica lui Cristian Boureanu, transformare spectaculoasă

Cum era de așteptat, trecerea de la o fetiță la adolescență a fost marcată de o transformare spectaculoasă pentru Ioana. Aceasta s-a schimbat enorm, s-a vopsit blondă și se îmbracă din ce în ce mai provocator. Nu numai aceste elemenete o fac pe fetița lui Boureanu să se transforme în domnișoara lui Boureanu.

Ioana Boureanu fumează și are o atitudine de divă, în imaginile de pe internet, pe care le postează
Ioana Boureanu fumează și are o atitudine de divă, în imaginile de pe internet, pe care le postează

Atitudinea cu care pozează Ioana, care apropo este o fumătoare înrăită, după cum se vede în imaginile postate chiar de ea pe conturile de socializare, este demnă de o actriță de Hollywood. Așa că, la o astfel de personalitate, nu avem cum să nu îi urăm ”mult succes” lui Cristian Boureanu în relația cu fiica sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×