Cardi B s-a despărțit de Offset! Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/12/2018, 13:59
Cardi B s-a despărțit de Offset! Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare
Cardi B s-a despărțit de tatăl fetiței sale!

Din păcate, doar la câteva luni după ce a născut, Cardi B i-a spus adio soțului său, Offset. Vedeta a făcut anunțul trist pe un site de socializare, într-un video, în care a explicat de ce ea și Offset s-au despărțit la numai un an de la nuntă.

Se pare că dragostea lor s-a stins prematur. Din păcate pentru Cardi B, în presa internațională au apărut tot mai multe dovezi care arată că Offset avea o amantă. Aceasta se numește Summer Bunni și seamănă extrem de tare cu ea.

Cardi B i-a spus adio lui Offset!

Iubita cântăreață Cardi B, s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Kulture. Cântăreața a decis că cel mai bine ar fi ca fanii săi să primească vestea dintr-un clip video, în mediul online. Cardi B a postat lângă filmuleț mesajul: „Poftim, pace și iubire!” Divorțul celor doi a venit ca un șoc pentru toți cei care îi iubeau, pentru că nu cu mult timp în urmă, Cardi B și Offset discutau serios despre un posibil frățior pentru Kulture.

Mai mult decât atât, pe scenă păreau îndrăgostiți până peste cap. „Deci toată lumea m-a tot întrebat și știți, am tot încercat să lămuresc lucrurile cu tatăl fetiței mele. Suntem buni prieteni și suntem foarte buni parteneri de afaceri – este o persoană cu care vorbesc mereu și ne iubim foarte mult, dar lucrurile nu mai funcționează între noi de foarte mult timp”. 

Cu această ocazie, cântăreața a dezvăluit că nu există o persoană vinovată pentru separarea sa de Offset, dar și despre faptul că va avea mereu aprecierea și iubirea sa pentru că i-a dăruit-o pe Kultur. „Nu este vina nimănui, bănuiesc că am încetat să ne mai iubim și acum nu mai suntem împreună. S-ar putea să dureze ceva timp până vom divorța, îl voi iubi întotdeauna deoarece este tatăl fetiței mele”, a spus Cardi B într-un clip video de pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×