Cardi B s-a despărțit de Offset! Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/12/2018, 13:59
Cardi B s-a despărțit de Offset! Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare
Cardi B s-a despărțit de tatăl fetiței sale!

Din păcate, doar la câteva luni după ce a născut, Cardi B i-a spus adio soțului său, Offset. Vedeta a făcut anunțul trist pe un site de socializare, într-un video, în care a explicat de ce ea și Offset s-au despărțit la numai un an de la nuntă.

Se pare că dragostea lor s-a stins prematur. Din păcate pentru Cardi B, în presa internațională au apărut tot mai multe dovezi care arată că Offset avea o amantă. Aceasta se numește Summer Bunni și seamănă extrem de tare cu ea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cardi B i-a spus adio lui Offset!

Iubita cântăreață Cardi B, s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Kulture. Cântăreața a decis că cel mai bine ar fi ca fanii săi să primească vestea dintr-un clip video, în mediul online. Cardi B a postat lângă filmuleț mesajul: „Poftim, pace și iubire!” Divorțul celor doi a venit ca un șoc pentru toți cei care îi iubeau, pentru că nu cu mult timp în urmă, Cardi B și Offset discutau serios despre un posibil frățior pentru Kulture.

Mai mult decât atât, pe scenă păreau îndrăgostiți până peste cap. „Deci toată lumea m-a tot întrebat și știți, am tot încercat să lămuresc lucrurile cu tatăl fetiței mele. Suntem buni prieteni și suntem foarte buni parteneri de afaceri – este o persoană cu care vorbesc mereu și ne iubim foarte mult, dar lucrurile nu mai funcționează între noi de foarte mult timp”. 

Cu această ocazie, cântăreața a dezvăluit că nu există o persoană vinovată pentru separarea sa de Offset, dar și despre faptul că va avea mereu aprecierea și iubirea sa pentru că i-a dăruit-o pe Kultur. „Nu este vina nimănui, bănuiesc că am încetat să ne mai iubim și acum nu mai suntem împreună. S-ar putea să dureze ceva timp până vom divorța, îl voi iubi întotdeauna deoarece este tatăl fetiței mele”, a spus Cardi B într-un clip video de pe un site de socializare.

Închide ×