Cardi B, probleme mari cu rochia la MTV Video Music. A fost aproape de un dezastru vestimentar

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 18:01
Cardi B, probleme mari cu rochia la MTV Video Music. A fost aproape de un dezastru vestimentar GALERIE FOTO
Cardi B, la un pas să arate tot. Sursa foto: ciao.ro

Celebra rapperiță Cardi B a avut probleme cu rochia cu care s-a îmbrăcat la petrecerea care a avut loc după Gala Premiilor MTV Video Music 2019. Artista care, treptat, a întrecut-o ca popularitate pe Nicki Minaj era să le arate nurii tuturor. Decolteul ei fâșneț le-a dat emoții celor din echipa ei de PR, iar vedeta a reușit să salveze situația la timp.

Cardi B, la un pas să își expună sânii

Aceasta a fost invitată la party-ul dat de Missy Elliot în New York. A apărut în stilul ei caracteristic, sumar îmbrăcată, într-o rochie care evidenția trupul de gazelă. Dacă Missy Elliot a ridicat sala în picioare prin prestația de pe scenă, Cardi B a făcut show după gala MTV Video Music Awards.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani a apărut într-o rochie mult prea mulată și a fost la un pas de dezastru, la un punct să își expună sânii poate mai mult decât și-ar fi dorit. Rochia din imitație de piele de șarpe nu a putut susține la un moment dat sânii, însă asta nu ar fi fost o problemă pentru suflarea masculină care s-a dus să se distreze la petrecere și nici pentru fanii artistei, care s-ar fi bucurat ca imaginile buclucașe să fie surprinse de fotoreporteri.

Cardi B
Cardi B a petrecut până dimineața. Sursa foto: ciao.ro

Cardi B s-a distrat cu Queen Latifah toată noaptea

Cardi B s-a distrat alături de Queen Latifah, Missy Elliot și Mona până dimineața, iar la un moment dat nu a mai ținut cont de presă și a făcut tot ce i-a tăiat capul, evident, având grijă ca nurii ei să nu iasă prea mult la aer.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×