Card de fidelitate Kaufland: cum poți să-l obții și care este regulamentul de utilizare

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 17:50
Card de fidelitate Kaufland: cum poți să-l obții și care este regulamentul de utilizare GALERIE FOTO
România, prima țară în care Kaufland lansează card de fidelitate

România este prima țară în care Kaufland lansează cardul de fidelitate. Iar, pentru a deține unul, trebuie să știi cum poți să-l obții și care este regulamentul de utilizare. Pe scurt, retailerul german a lansat pe piață locală Kaufland Card.

Pe scurt, este vorba despre un program de loialitate ce răsplătește clienții fideli cu reduceri, puncte bonus și beneficii suplimentare. Cardul este disponibil în variantă fizică, dar și digital, putând fi folosit în toate magazinele din țară.

Card de fidelitate Kaufland

Kaufland Card oferă doar accesul la promoțiile generale de lioalitate, în schimb, varianta digitală oferă accesul la promoții cu reduceri considerabile, concepute exclusiv pentru utilizatorii Kaufland Card. De menționat este că acesta oferă posibilitatea de a colecta și folosi puncte bonus de loialitate, pentru a achita produsele din campanii non-food și pentru promoții personalizate, depinzând de obiceiurile de cumpărare ale fiecărui client.

Card de fidelitate Kaufland: cum poți să-l obții și care este regulamentul de utilizare
Este vorba despre un program de loialitate ce răsplătește clienții fideli cu reduceri, puncte și diferite beneficii

Cardul digital Kaufland

Acesta este disponibil în cadrul aplicației pentru telefonul mobil Kaufland-Oferte și Noutăți. Cardul poate fi descărcat gratuit din App Store și de pe Google Play. ”Am creat cardul digital pentru a oferi clienților toate beneficiile într-un singur loc, în cel mai ușor mod posibil.

Card de fidelitate Kaufland: cum poți să-l obții și care este regulamentul de utilizare
Retailerul german a lansat pe piață locală Kaufland Card

Ne-am dorit să simplificăm experiența de cumpărături, punând la dispoziție un alt mod de a interacționa cu ofertele, unul modern și suficient de dinamic pentru a fi luat oriunde de clienți, direct pe telefon. Încurajăm folosirea cardului digital, fiindcă este un instrument sustenabil”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Cardul fizic Kaufland

Cardul fizic poate fi luat de la Biroul de Informații din orice magazin Kaufland. Diferența dintre cel fizic și digital este că cel digital îți oferă oportunitatea să vezi, prin aplicație, numărul de puncte bonus de loialitate acumulate, dar și promoțiile non-food active.

Card de fidelitate Kaufland: cum poți să-l obții și care este regulamentul de utilizare
Kaufland Card oferă doar accesul la promoțiile generale de lioalitate

Utilizare card Kaufland

La casele de marcat vor fi acordate toate promoțiile de loialitate și punctele Non-Food, prin scanarea cardului digital sau fizic. Promoțiile de loialitate sunt semnalizate prin etichete speciale, în toate magazinele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×