Caporalul Ionuț Marinescu a murit la 36 de ani. Militarul a fost plimbat prin spitale și lăsat 10 ore la Camera de Gardă

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
24/12/2019, 10:17
Caporalul Ionuț Marinescu a murit la 36 de ani. Militarul a fost plimbat prin spitale și lăsat 10 ore la Camera de Gardă
Caporalul Ionuț Marinescu s-a stins din viață la 36 de ani, din cauza neputinței medicilor. Sursa foto: adevarul.ro

O veste tristă a căzut ca un trăsnet în pragul sărbătorilor de iarnă. S-a stins din viață caporalul Ionuț Marinescu, după ce în ultimele zile a fost pasat de la un spital la altul și lăsat timp de 10 ore la Camera de Gardă, spre disperarea rudelor. Un amănunt de-a dreptul cutremurător este acela că tânărul ar fi împlinit chiar astăzi vârsta de 36 de ani.

A murit caporalul Ionuț Marinescu. Astăzi ar fi împlinit 36 de ani

În loc să-l aniverseze cum se cuvine, familia este nevoită acum să înceapă pregătirile de înmormântare. Totul, din cauza neputinței medicilor infecționiști, care i-au dat asigurări că este perfect sănătos, deși veteranul de război fusese inițial suspect de hepatită. Asta după ce l-au plimbat de la un spital la altul și l-au lăsat să aștepte neputincios ore în șir.

Caporalul de pe fregata Regele Ferdinand lasă în urmă o soție îndurerată și doi copii care nu vor mai avea niciodată ocazia de a-și revedea tatăl. Prietenii le-au sărit, însă, în ajutor și au lansat pe rețelele de socializare un apel pentru ajutorarea familiei îndoliate.

Medicii încearcă acum să afle cauzele decesului

Înainte de a se stinge din viață, Ionuț Marinescu le-a spus colegilor săi că se simte bine și că vrea să meargă acasă pentru a-și sărbători ziua de naștere împreună cu familia. Din păcate, a intrat în stop cardio-respirator, s-a învinețit la față și a murit la Spitalul de Boli Infecțioase.

Ințial, Ionuț Marinescu a cerut ajutorul medicilor de la Spitalul Militar. Aceștia l-au trimis la Spitalul Județean Constanța și de acolo a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase, fără ca nimeni să stabilească un diagnostic clar. De altfel, medicii așteaptă acum rezultatele autopsiei, pentru a stabili cauzele exacte care au condus la deces.

Dragi camarazi, cu adâncă părere de rău vă anunţăm că prietenul nostru Cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 „Regele Ferdinand” ne-a părăsit… Astăzi trebuia sa fie ziua lui şi noi toţi să-l sunăm şi să-i urăm «La multi ani»….

A lăsat în urma lui 2 fetiţe (5 ani şi cea mică 10 luni) şi o soţie îndurerată. Anul trecut fiind în misiune în Mediterană era îngrijorat de sănătatea fetiţei internată în spital… A apelat la noi cei din LMP… iar noi, la domnul ministru Mihai Fifor… Fetiţa s-a făcut bine“, a precizat caporalul Dănuţ Albu, preşedintele Ligii Militarilor Profesionisti

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×