Cântăreț celebru, ucis de polițiști! Motivul pentru care oamenii legii l-a împușcat

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 12:03
Cântăreț celebru, ucis de polițiști! Motivul pentru care oamenii legii l-a împușcat GALERIE FOTO
Incredibil! Rapperul cunoscut a fost împușcat de 6 polițiști în timp ce dormea în mașina lui!

Un cântăreț celebru a fost împușcat mortal de către polițiști. Din păcate, este vorba de rapperul Willie McCoy, cunoscut drept Willie Bo. Totul s-a petrecut când artistul dormea în mașina sa, în fața unui restaurant din California. Șase oameni ai legii au năpustit cu un foc de arme asupra mașinii lui McCoy. Polițiștii au declarat că au recurs la gestul în cauză din cauza faptului că se temeau pentru siguranța lor pentru că rapperul Willie McCoy avea asupra lui un pistol.

„Polițiștii sunt antrenați să te împuște întâi și să te rănească. Ei nu respectă oamenii de culoare.Chiar dacă au o persoană în fața lor care nu prezintă o amenințare, aceștia continuă să atace fizic. Asta este acceptat în America. Willie era foarte ambițios și foarte pasionat de muzică”, a povestit fratele lui Willie McCoy, Marc, în vârstă de 50 de ani. Acesta a mai menționat că familia este într-un șoc de neimaginat. Rudele sale nici nu pot discuta despre tragicul eveniment. „Stau închiși în casă și plâng până adorm”, a mai mărturisit acesta.

Rapperul Willie McCoy, ucis de polițiști în timp ce dormea!

Rapperul Willie McCoy, cu numele de scenă Wllie Bo, a fost împușcat mortal, în cursul zilei de marți! Șase polițiști au deschis focul de arme în timp ce artistul se afla în mașina sa, dormind, în fața unui restaurant din California.

Wllie McCoy
Wllie McCoy

Oamenii legii l-au împușcat pe Wilie McCoy pentru că se temeau pentru siguranța lor, din cauza faptului că rapperul avea asupra lui un pistol, conform The Guardian.

Willie McCoy, rapperul american împușcat mortal de 6 polițiști
Willie McCoy, rapperul american împușcat mortal de 6 polițiști

Poliția a anunțat că ofițerii aveau drept țintă artistul, dar că nu necesita uzul de forță pentru că acesta doar dormea, astfel că nu reprezenta vreo amenințare. „Nu au avut nicio tentativă de a ajunge la o soluție pașnică. Scopul poliției este să aresteze persoane care încalcă legea, nu să facă ei legea. Nu sunt judecători, jurați sau călăi. Eu şi familia mea nu cred că vom trece vreodată peste asta!”,a declarat fratele lui Willie Bo, Marc McCoy, pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×