Un jurnalist radio, asasinat! A fost împușcat de 8 ori

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
10/02/2019, 20:38
Un jurnalist radio, asasinat! A fost împușcat de 8 ori GALERIE FOTO
Un jurnalist radio, asasinat! A fost împușcat de 8 ori

Doliu în lumea radio! Un jurnalist cunoscut a fost împușcat de 8 ori. Bărbatul se numește Jesus Ramos Rodriguez și a fost asasinat ieri, 9 februarie. Tragicul eveniment s-a petrecut într-un restaurant din orașul Emiliano Zapata. Acesta se afla la micul dejun într-un local când s-a întâmplat tragedia. Poliția a anunțat că asupra jurnalistului s-au tras opt gloanțe. Este al doilea asasinat în care este implicat un jurnalist din Mexic în ultimele luni.

Potrivit Procuraturii Generale, pe 9 februarie, poliția a primit un telefon prin care s-a raportat că o persoană de sex masculin a murit în spitalul municipalității din Emiliano Zapata din cauza rănilor cauzate de opt gloanțe. După anchetele corespunzătoare, a fost anunțat că Ramos, cunoscut sub numele de Chuchín, a fost atacat în timp ce lua micul dejun într-un restaurant al unui hotel cu un coleg. Ucigașul a intrat în restaurant, a tras și a fugit.

Un om de radio, asasinat! În 2018, opt jurnaliști au fost uciși în Mexic

Un om de radio a fost asasinat! A fost împușcat de opt ori în timp ce își lua micul dejun alături de un coleg. Omul de radio Jesus Ramos Rodriguez se pare că a fost victima reglărilor de conturi dintre cartelurile din Mexic. Este al doilea jurnalist din această țară care este ucis de carteluri în ultimele luni, după ce pe finalul anului trecut un alt jurnalist a fost ucis.

Jurnalistul Jesus Ramos Rodriguez a fost asasinat în timp ce lua micul dejun într-un restaurant

Victima, Jesus Ramos Rodriguez, lucra la un post de radio unde avea o emisiune „Regiunea noastră de azi”, prin care încuraja lupta împotriva cartelurilor din Mexic. În ceea ce privește siguranța jurnaliștilor Mexic era pe locul 3 anul trecut. Cea mai periculoasă țară pentru oamenii de presă este considerată Afghanistan, urmată de Siria. Mexicul este cea mai periculoasă dintre cele în care nu există zone de conflict. Anul trecut nouă jurnaliști au fos asasinați de cartelurile din această țară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×