Cântăreața Nicola este în doliu. A murit primul său soț, Dan Atănăsoaia

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 16:53
Cântăreața Nicola este în doliu. A murit primul său soț, Dan Atănăsoaia
A murit Dan Atănăsoaia, primul soț al cântăreței Nicola

Cântăreața Nicola este în doliu, după ce primul ei soț a murit. Dan Atănăsoaia a murit cu două săptămâni înainte de a împlini 60 de ani. Nicola și Dan Atănăsoaia s-au cunoscut în urmă cu 40 de ani și au un băiat împreună.

A murit Dan Atănăsoaia, primul soț al cântăreței Nicola

Anunțul trist a venit din partea unui prieten de-al lui Dan Atănăsoaia. ”Am primit un SMS trist. Dan Atanasoaia a decedat pe 16.02. Pentru detalii sunaţi la Mănăstirea Sfântul Pantelimon din Siliștea Gumești. Dumnezeu să-l odihnească”, a scris Andrei Partoş pe Facebook.

Cei care l-au cunoscut pe Dan Atănăsoaia au umplut internetul cu mesaje de condoleanțe. Nicola era în turneu, iar Dan Atănăsoaia era cameraman atunci când s-au cunoscut. A fost dragoste la prima vedere, iar la scurt timp a venit pe lume Andrei, fiul lor.

„Nicola n-are un suflet rău, e iubitoare, însă are un mod ciudat de a iubi”

Au apărut însă neînțelegerile în cluplu, iar cei doi nu au putut trece peste ele, așa că s-au despărțit. După ce au divorțat, copilul a rămas la tată, iar Nicola s-a recăsătorit cu un compozitor, Matei Alexandru. Dar nici relația lor nu a ținut prea mult și s-au despărțit. Apoi, Nicola a început o poveste de dragoste cu Andrei Stanoevici.

Nicola și Dan Atănăsoaia nu au rămas în relații foarte bune, dar bărbatul a rămas cu o impresie bună despre fosta sa soție. Aceasta l-a dezamăgit însă deoarece nu s-a interesat de soarta fiului său.

„Nicola n-are un suflet rău, e iubitoare, însă are un mod ciudat de a iubi. Și-a neglijat copilul pentru că trebuia să meargă la concerte prin țară.

Nu l-a ajutat pe Andrei niciodată cu bani, iar până când baiatul a împlinit 14 ani, trecea pe la noi cam o dată pe lună să îl vadă. După aceea vizitele s-au rărit.

Andrei a menajat-o, nu mi-a zis că Nicola l-a dat afară din casă, fiindca știa că mama lui va avea de-a face cu mine”, declara Dan Atănăsoia pentru Cancan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×