Cântăreața Maria Andria, depistată cu o boală cumplită: „Vreau să rămân în viață”

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 21:53
Cântăreața Maria Andria, depistată cu o boală cumplită: „Vreau să rămân în viață”
Maria Andria trebuie să fie operată urgent. A fost diagnosticată cu cancer. Sursa foto: Youtube

Cântăreața Maria Andria a fost depistată cu o boală cumplită. Tot ce își dorește acum este să treacă cu bine peste operația pe care e obligatoriu să o facă.

Maria Andria are cancer la gât și riscă să rămână fără voce

Artista a dezvăluit pentru spynews.ro că are cancer. Și-a făcut analizele de mai multe ori pentru a se asigura că bănuielile ei și primul verdict primit de medici este real.

Acesteia i s-a descoperit o tumoră la gât. A sperat până în ultima clipă că va fi benignă, însă medicii au fost nevoiți să dea vestea neplăcută: cancerul trebuie operat de urgență pentru a evita o tragedie.

Nu e singura din familie cu această maladie: „Vreau să rămân în viață. Mama ea e bolnavă de cancer”

„Ultima operație pe care am avut-o a fost la nas și era să mor, pentru că au fost complicații… Mi-e frica de spitale și ma rog la Dumnezeu să nu pățesc nimic. Vreau sa rămân în viață, să pot să am grijă de mama mea care e bolnavă de cancer!”, a declarat Maria Andria pentru publicația mai sus amintită.

„Frații mei au avut vise rele în ultimele zile și eu cred în superstiții, sper să fiu bine..”, a mai spus frumoasa muziciană.

Pe lângă teama de a muri, Maria se gândește cu groază la un alt posibil efect al operației. S-ar putea să rămână fără voce, lucru care ar însemna un alt capăt de lume pentru vedetă.

Operația artistei este programată pentru ziua de luni, 4 mai, și, chiar dacă a primit asigurări că va fi pe cele mai bune mâini, este firesc să aibă temeri, căci o astfel de intervenție poate avea efecte neașteptate.

Cântăreața a spus că îi este frică și tot ce își dorește acum de la viață, mai mult ca oricând, este ca operația să fie una reușită.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×