Cântăreața Maria Andria, depistată cu o boală cumplită: „Vreau să rămân în viață”

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 21:53
Cântăreața Maria Andria, depistată cu o boală cumplită: „Vreau să rămân în viață”
Maria Andria trebuie să fie operată urgent. A fost diagnosticată cu cancer. Sursa foto: Youtube

Cântăreața Maria Andria a fost depistată cu o boală cumplită. Tot ce își dorește acum este să treacă cu bine peste operația pe care e obligatoriu să o facă.

Maria Andria are cancer la gât și riscă să rămână fără voce

Artista a dezvăluit pentru spynews.ro că are cancer. Și-a făcut analizele de mai multe ori pentru a se asigura că bănuielile ei și primul verdict primit de medici este real.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Acesteia i s-a descoperit o tumoră la gât. A sperat până în ultima clipă că va fi benignă, însă medicii au fost nevoiți să dea vestea neplăcută: cancerul trebuie operat de urgență pentru a evita o tragedie.

Nu e singura din familie cu această maladie: „Vreau să rămân în viață. Mama ea e bolnavă de cancer”

„Ultima operație pe care am avut-o a fost la nas și era să mor, pentru că au fost complicații… Mi-e frica de spitale și ma rog la Dumnezeu să nu pățesc nimic. Vreau sa rămân în viață, să pot să am grijă de mama mea care e bolnavă de cancer!”, a declarat Maria Andria pentru publicația mai sus amintită.

„Frații mei au avut vise rele în ultimele zile și eu cred în superstiții, sper să fiu bine..”, a mai spus frumoasa muziciană.

Pe lângă teama de a muri, Maria se gândește cu groază la un alt posibil efect al operației. S-ar putea să rămână fără voce, lucru care ar însemna un alt capăt de lume pentru vedetă.

Operația artistei este programată pentru ziua de luni, 4 mai, și, chiar dacă a primit asigurări că va fi pe cele mai bune mâini, este firesc să aibă temeri, căci o astfel de intervenție poate avea efecte neașteptate.

Cântăreața a spus că îi este frică și tot ce își dorește acum de la viață, mai mult ca oricând, este ca operația să fie una reușită.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×