Cântăreața Lora și Bianca Drăgușanu, la un pas de altar. Divele showbiz-ului românesc au dat detaliile despre nunțile lor

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/09/2019, 13:22
Cântăreața Lora și Bianca Drăgușanu, la un pas de altar. Divele showbiz-ului românesc au dat detaliile despre nunțile lor
Lora și Bianca Drăgușanu se pregătesc să facă nuntă. Sursa foto: Instagram Lora & Bianca Drăgușanu

Două noi nunți se anunță în lumea mondenă din România. Cântăreața Lora și fosta asistentă și prezentatoare tv Bianca Drăgușanu își pun pirostriile. Lora a vorbit despre nuntă la scurt timp după ce, deloc întâmplător, a prins buchetul de mireasă al Andreei Bălan. Cât despre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, cei doi nu se grăbesc foarte tare cu nunta, chiar dacă sunt hotărâți să se căsătorească religios, căci vor să fie totul ca la carte.

Lora și Bianca Drăgușanu se pregătesc de măritiș

La două săptămâni de la nunta Andreei Bălan, artista Lora a făcut marele anunț: se mărită și ea! Cântăreața a declarat într-o emisiune de televiziune că a mai rămas de stabilit doar data nunții. Artista nu vrea o nuntă cu mare fast și a spus deja că va avea puțini invitați, însă cei care trebuie să fie acolo.

Blondina a spus că s-a decis și cu privire la nași, însă ar vrea să mai coopteze pe cineva. Lora a mai trecut printr-o căsnicie și a declarat că e normal să îi fie teamă de un nou eșec. Fosta solistă a trupei Wassabi a spus că ea și Ionuț Ghenu își doresc foarte mult să facă pasul cel mare, iar între cei doi el este ceva mai hotărât și nerăbdător.

bianca drăgușanu
Bianca Drăgușanu vrea să aibă o nuntă fastuoasă. Sursa foto: spynews.ro

Bianca ar vrea o nuntă grandioasă, dar…

Nici Bianca Drăgușanu nu stă deoparte. Partenera afaceristului Alex Bodi a spus că nunta ei va fi una grandioasă, cel mai probabil, deși are două variante pe care le analizează împreună cu alesul inimii ei.

„Grandios! Avem două variante. Ori o să mă sune şi o să-mi zică Ia-ţi rochia pentru că am două rochii şi rochia aia mai simplă ar fi, urcă-te în avion pentru că mergem pe o plajă desculţi ori o să fie ceva care va fi foarte dificil de organizat în două săptămâni şi să zică Vezi că trebuie să-ţi faci şi a doua rochie. O să fie ceva foarte grandios! Ne-am gândit la ambele variante: ori una restrânsă cu prietenii, apropiaţi, ori… Avem variante, doar că n-avem timp!”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×