Cântăreața Karmen le-a răspuns fanilor care au criticat-o: ”N-am văzut așa ceva”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/04/2020, 16:42
Cântăreața Karmen le-a răspuns fanilor care au criticat-o: ”N-am văzut așa ceva”
Cântăreața Karmen le-a răspuns fanilor care au criticat-o: ”N-am văzut așa ceva”. Sursa foto: Instagram.com

Karmen, fiica manelistului Adi Minune, a fost aspru criticată de fanii de pe rețelele de socializare, însă tânăra cântăreață nu a stat prea mult pe gânduri și le-a răspuns imediat. Artista se află în izolare de aproximativ 3 săptămâni, dar asta nu înseamnă că nu are grijă de ea.

Cântăreața Karmen, luată la rost de fanii din mediul online

Carmen Simionescu sau Karmen așa cum este cunoscută în industria muzicală românească nu a ignorat măsurile luate de autorități și s-a izolat în casă de aproape 3 săptămâni. Frumoasa brunetă se bucură de timpul liber petrecut în familie, însă fanii nu au trecut cu vederea faptul că artista este nepensată, că se trezește la prânz sau că postează imagini din oraș.

Fiica lui Adi Minune a părut deranjată de aceste acuzații dure care i-au fost aduse și a dorit să lămurească lucrurile. Artista în vârstă de 22 de ani a postat mai multe clipuri în Insta Story unde a încercat să le explice oamenilor că afirmațiile lor sunt total eronate.

„Aveți o satisfacție să criticați… N-am văzut așa ceva! Deci, la orice postez există cineva care să comenteze ceva nasol. Hai, să vă explic: 

Da, sunt nepensată, pentru că stau în casă de trei săptămâni, se fac aproape trei săptămâni. Tuturor ne cresc unghiile, fetelor vopsite le crește rădăcina. Bă, da’ asta nu înseamnă că suntem neîngrijite! Cu toții trecem printr-o perioadă nasoală, haideți să fim oameni, serios! În momentul ăsta, sigur nu frumusețea e pe primul plan”, a spus artista.

Karmen s-a mutat în casă nouă împreună cu socrii

Cântăreața a mărturisit că de curând s-a mutat în casă nouă și locuiește și cu părinții soțului ei. Karmen a precizat că are un ajutor de nădejde în persoana soacrei sale care o ajută enorm de mult la creșterea fiicei sale, Rosa, acesta fiind și motivul pentru care-și permite să se trezească mai târziu.

„Îmi permit să mă trezesc la ora asta, pentru că stau cu socrii mei și soacra mea mă ajută cu fetița. Asta nu înseamnă cu sunt o mamă rea sau iresponsabilă. 

Oameni buni, dacă postez poze de afară asta nu înseamnă că am ieșit din casă! Voi nu ați auzit de poze mai vechi? Voi nu ați auzit de poze din curte?

Deci, se fac aproape trei săptămâni de când stau în casă. Asta vă sfătuiesc și pe voi să faceți: să stați în casă!

În momentul de față, cel mai important lucru este să stați în casă. Și eu văd fete care ies din casă, dar nu comentez nasol, că poate s-au dus să-și ia de mâncare și, între timp, s-au îmbrăcat frumos și au tras și o poză undeva drăguț, lângă mașină sau în mașină”, a mai spus cântăreața pe Insta Story.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×