Cântăreața de muzică populară Daniela Ploia îl atacă pe Raed Arafat: „Ăștia sunt unii doctori necăsătoriți”

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/04/2020, 21:36
Cântăreața de muzică populară Daniela Ploia îl atacă pe Raed Arafat: „Ăștia sunt unii doctori necăsătoriți”
Daniela Ploia l-a atacat pe Raed Arafat. Sursa foto: Instagram

Cântăreața de muzică populară Daniela Ploia, considerată una dintre cele mai frumoase din industria folclorului, l-a atacat pe Raed Arafat, legându-se de viața sa privată.

Raed Arafat, atacat de cântăreața Daniela Ploia

Femeia a făcut o paralelă cu o fostă relație pe care a avut-o cu un medic și nu a economisit niciun cuvânt în atacul pe care l-a lansat la adresa părintelui SMURD.

Ploia a insinuat că Arafat ar umbla din floare în floare și că nu e un om serios pentru simplul fapt că până acum nu s-a căsătorit cu nicio femeie. Evident, fanii artistei au luat foc și au taxat ieșirea greu de înțeles.

„Oare câte suflete a rănit domnul doctor clandestin? Să nu trăiești vreodată trădarea cum am trăit-o eu”

„A fost categoric un neasumat și i-a plăcut să nu fie legat de cineva ca să umble din floare în floare sau mai rău: în paralel cu mai multe relații. Am experiență cu ex-ul care era doctor. Dumnezeu să-i ierte păcatele. Avea 3 relații și a 4-a pe drum. Ăștia sunt unii doctori necăsătoriți”, a scris folclorista.

„Hai nu serios? Tu ai citit de ce nu s-a însurat sau ai scris de frustrată ce ești? Omul este dedicat 100% muncii pe care o duce și face ceea ce tu nu o să faci niciodată. Salvează vieți”, e una din replicile pe care le-a primit de la un fan.

Mehedințeanca nu s-a oprit, așa cum s-ar fi gândit cei care o urmăresc pe rețelele online și a plusat cu atacurile.

 „Dar e doar un pretext, dragule. Să fim serioși! Oare câte suflete a rănit domnul doctor clandestin? E durere, nu frustrare. P.S. Să nu trăiești vreodată trădarea la cotele pe care le-am trăit eu. Să te ierte Dumnezeu pentru cum jignești”, a continuat interpreta de muzică folclorică, șocând pe toată lumea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×