Cântăreața de muzică populară Anamaria German s-a măritat cu Daniel Sidor. Fanii i-au urat „Casă de piatră”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/12/2019, 12:41
Cântăreața de muzică populară Anamaria German s-a măritat cu Daniel Sidor. Fanii i-au urat „Casă de piatră”
Fotografia postată de Anamaria German de la nunta ei. Sursa foto: româniatv.net

Nu există un moment mai frumos pentru o femeie ca acela în care îmbracă rochia de mireasă. Anamaria German a realizat și ea asta, iar recent a spus „Adio” definitiv burlăciei.

Anamaria German s-a măritat cu Daniel Sidor

Cântăreața de muzică populară s-a căsătorit cu Daniel Sidor, cel alături de care a început acum ceva timp o frumoasă poveste de dragoste. Artista a publicat în mediul online o fotografie alături de proaspătul ei soț, în care e îmbrăcată în rochia albă la care visa atât de mult.

Fanii nu a întârziat cu reacțiile. Au înroșit butonul de like și i-au scris felicitări. „Casă de piatră!”, i-au spus atât prietenii foarte apropiați de pe rețelele online cât și niște simpli admiratori.

A trecut printr-un accident rutier cumplit în 2013

Anamaria German este acum o femeie împlinită și extrem de fericită. Cântăreața nu a avut tot timpul zâmbetul pe buze.

Viața a pus-o la câteva încercări, iar cea pe care nu o va uita repede, dar din care a tras o serie de învățăminte, printre care puterea și slava mare a lui Dumnezeu, este tragedia care a lovit-o în 2013.

Un miracol divin a făcut ca artista să fie azi teafără și nevătămată în urma accidentului care a avut loc acum șase ani. În urma acelui eveniment rutier, artista a rămas paralizată de la brâu în jos, scrie româniatv.net.

Medicii i-au spus atunci că nu va mai putea merge niciodată, însă artista se bucură acum că este în viață, lucru care contează cel mai mult.

Au fost ani grei de recuperare în țară și în afară, iar acum vedeta se bucură de viață mai mult ca niciodată. Vedeta merge des prin excursii exotice cu soțul ei și este extrem de fericită că a trecut cu bine prin toate necazurile.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×