Când transmite Pro TV filmul Singur Acasă. Nu putea lipsi din grila de sărbători

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 18:30
Când transmite Pro TV filmul Singur Acasă. Nu putea lipsi din grila de sărbători GALERIE FOTO
Filmul ”Home Alone” se va difuza pe Pro TV, pe 8 decembrie, la ora 20:00

Nu se poate decembrie fără celebrul film de Crăciun ”Singur Acasă”, transmit pe Pro TV. Aventurile lui Kevin McCallister au cucerit românii, lucru care le aduce mereu în grila postului în fiecare an la începutul lunii decembrie. Așadar, în acest an, pelicula poate fi urmărită după jurnalul de seară, sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20:00.

Filmul a fost difuzat în premieră pe micile ecrane din România pe data de 24 decembrie 1995, aceea fiind chiar prima zi de emisie a Pro Tv. De atunci, ”Singur Acasă” a devenit o tradiție de Sărbători, care aduce un plus perioadei minunate a anului. Totodată, acesta este transmis doar pe Pro Tv, în fiecare an, având audiențe remarcabile.

Filmul Singur Acasă se transmite pe 8 decembrie, pe Pro TV

cand se transmite home alone pe pro tv pe 8 decembrie
”Home Alone” a fost lansat pe 16 noiembrie 1990 și a avut  un buget de 15.000.000 de dolari

Lansat pe 16 noiembrie 1990, cu un buget de 15.000.000 de dolari, ”Home Alone”- (”Singur Acasă”) ilustrează povestea lui Kevin, un băiețel de 8 ani, care este lăsat singur acasă, din greșeală, de părinții săi. Iniția, Kevin este extaziat de această întâmplare, însă ulterior realizează că lucrurile nu sunt așa simple. Momentul care îl face să-și dea seama de dificultatea acestui fapt este acela când doi hoți decid să-i spargă casa. Curajos, băiatul a hotărât să nu se lase speriat de ce i se întâmplă, vrând să-și apere și casa totodată.

Lucruri interesante pe care nu le știai despre ”Home Alone”

Când transmite Pro TV filmul Singur Acasă. Nu putea lipsi din grila de sărbători
Fără pelicula ”Uncle Buck” aventurile lui Kevin nu ar mai fi existat

Unul dintre lucrurile pe care iubitorii filmului nu îl știu este că fără pelicula ”Uncle Buck” aventurile lui Kevin nu ar mai fi existat. Ideea de a face un film despre un băiețel rămas întâmplător singur acasă de sărbători i-a venit lui John Hughes, în timp ce filma ”Uncle Busk”, fiind un film în care apare și actorul principal, Kevin, Macaulay Culkin.

De asemenea, fără ”Home Alone” nu ar fi existat nici ”Harry Potter”, căci regizorul Chris Columbus a devenit celebru tocmai după ce a regizat aventurile lui Kevin. Se pare că tocmai după aceea a reușit să semneze contracte importante, ajungând mai apoi să creeze ”Harry Potter și Piatra Filosofală” și ”Harry Potter și Camera Secretelor”.

Când transmite Pro TV filmul Singur Acasă. Nu putea lipsi din grila de sărbători
Robert De Niro și Jon Lovitz au refuzat rolul lui Harry Lime, ce i-a revenit în final lui Joe Pesci

Un alt aspect ascuns, într-o oarecare măsură, ar mai fi și faptul că Robert De Niro și Jon Lovitz au refuzat rolul lui Harry Lime, ce i-a revenit în final lui Joe Pesci. Acesta, pentru ca băiețelului să i se facă cu adevărat frică de el, l-a evitat cât a putut pe Macaulay pe platourile de filmare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×