Când începe sezonul 9 al emisiunii Românii au talent, transmis de PRO TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/02/2019, 15:24
Când începe sezonul 9 al emisiunii Românii au talent, transmis de PRO TV GALERIE FOTO
Românii au talent sezonul 9 începe pe 8 februarie.

Sezonul 9 al emisiunii Românii au talent începe din nou! Fanii concursului de talente așteaptă cu sufletul la gură noi persoane cu talente de neimaginat. Pe 8 februarie se va da startul la unul din cele mai urmărite show-uri. Din păcate pentru fanii Mihaelei Rădulescu, aceasta nu se va mai afla la masa juriului critic.

PRO TV așteaptă, în fiecare vineri, de la orele 20:30, toți curioșii de momente unice, așa cum numai concursul poate oferi. Mihai Petre, cel mai dur jurat, se întoarce la locul dorit de fani. „Un lucru e clar: Mihai Petre are o reputatie de dur. Este considerat cel mai de temut dintre jurati si la „Dansez pentru tine”, si la „Romanii au talent”, dar are, insa, si o latura simpatica”, au spus cei de la PRO TV.

Sezonul 9 al emisiunii Românii au talent începe pe 8 februarie!

Jurații din sezonul 9 al show-ului Românii au talent
Jurații din sezonul 9 al show-ului Românii au talent

Românii au talent revine pe 8 februarie! Fanii abia așteaptă noile provocări venite din partea concurenților. „Eu trăiesc la maximum fiecare zi de filmare la «Românii au talent», râd în hohote, plâng, îmi ţin respiraţia… Noul sezon duce totul la extrem, cred că toţi vor simţi tensiunea imensă. Imposibilul chiar devine posibil în sezonul 9”, a spus Andra Măruță. „Sezonul ăsta are de toate, momente incredibile, nemaipomenite… e clar că e sezonul suprem”, a declarat juratul Florin Călinescu.

Românii au talent începe pe 8 februarie. Sezonul 9 se apropie cu pași repezi
Românii au talent începe pe 8 februarie. Sezonul 9 se apropie cu pași repezi

„Cred că ne aşteaptă cel mai spectaculos sezon din istoria emisiunii în ceea ce priveşte talentele. Concentraţia de momente excepţionale a depăşit aşteptările mele. Sunt două acte artistice care în continuare îmi par ireale, deşi le-am revăzut de câteva ori cu multă atenţie. Unul dintre ele a primit de la mine butonul auriu. Este indiscutabil cel mai neaşteptat golden-buzzer dintre toate cele pe care le-am dat în emisiune până acum”, a mărturisit Andi Moisescu despre sezonul cu numărul 9.

Românii au talent sezonul 9 începe!
Românii au talent sezonul 9 începe!

„Veţi avea parte de foarte multe surprize în acest sezon la «Românii au talent», surprize care vor veni atât de la concurenţi, cât şi din interacţiunile dintre noi, juraţii. Din 8 februarie, fiecare vineri seară va fi încărcată cu bucurie şi cu emoţie, iar acestea vor veni din momentele incredibile prezentate pe scenă, pentru că #9suprem este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sezon de până acum al show-ului”, a declarat și Mihai Petre, nou venit și mult așteptat la masa juriului Românii au Talent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×