Când începe sezonul 16 din Anatomia lui Grey. Producătorii au anunțat că este penultimul!

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri mondene
23/06/2019, 11:21
Când începe sezonul 16 din Anatomia lui Grey. Producătorii au anunțat că este penultimul! GALERIE FOTO
Secvență din sezonul 16 al serialului. Sursa foto - facebook

S-a aflat când începe sezonul 16 din Anatomia lui Grey, serialul fiind în continuare unul de succes cu aproximativ 8 milioane de telespectatori pe episod, cifră înregistrată în sezonul precedent. Astfel, Grey’s Anatomy” a devenit cel mai longeviv serial al reţelei de televiziune ABC difuzat în primetime, dar producătorii nu sunt gata să-i pună punct, în ciuda faptului că au anunţat că finalul s-a scris până acum de cel puţin şase ori.

Când începe sezonul 16 din Anatomia lui Grey

Şi preşedintele ABC Entertainment, televiziunea care a investit enorm în acest serial a declarat că Anatomia lui Grey ocupă un loc special în inima lui şi milioane de telespectatori simt acelaşi lucru. „Mulţumită fanilor loiali, care au fost în această călătorie de la început, şi noilor generaţii de telespectatori care continuă să descopere bucuria şi drama din Grey Sloan Memorial, serialul este mai puternic ca niciodată”, a transmis Channing Dungey cel care a spus că sezonul 16 va debuta în luna septembrie a anului 2019.

Serialul îi are în distribuţie pe Ellen Pompeo, în rolul lui Meredith Grey, Justin Chambers, interpretul lui Alex Karev, Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Kevin McKidd (Owen Hunt), Jesse Williams (Jackson Avery), Caterina Scorsone (Amelia Shepherd), Camilla Luddington (Jo Wilson), Kelly McCreary (Maggie Pierce) şi Giacomo Gianniotti (Andrew DeLuca).

Când începe sezonul 16 din Anatomia lui Grey. Grey
Ellen Pompeo interpretează rolul principal al serialului. Sursa foto – facebook

Producătorii au anunțat că este penultimul

De remarcat că serialul „Anatomia lui Grey” a fost creat de Shonda Rhimes, care a deținut și rolul de producător executiv alături de alte nume grele.  „Nu sunt pregătită momentan să fac un anunț oficial despre viitorul meu în cadrul acestui serial, însă cred că am terminat de spus toate poveștile. Cu siguranță sunt în căutare de o schimbare”, declara Ellen Pompeo, personajul principal, acesta fiind primul semn că sezonul 16 este penultimul.

Shonda Rhimes a anunțat în trecut că show-ul se va termina o dată cu plecarea lui Ellen Pompeo. „Eu și Ellen avem un pact, atâta timp cât ea va juca eu voi face serialul. Așadar, serialul va exista atâta timp cât amândouă vom continua să lucrăm la el”, a explicat Shonda Rhimes, realizatoarea serialului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×