Când e bine să te căsătorești, în funcție de zodia din horoscop. Ce spune asta despre tine

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/06/2019, 21:31
Când e bine să te căsătorești, în funcție de zodia din horoscop. Ce spune asta despre tine
Horoscopul dragostei. Sursa foto:a1.ro

Mulți dintre noi avem obiceiul de a citi horoscopul, pentru a afla ce surprize ne-au pregătit astrele în ziua respectivă. Sau poate suntem curioși să descoperim predicțiile astrologice pe termen lung și astfel consultăm zodiacul lunar, sau chiar anual.

Horoscopul dragostei. Când e momentul potrivit să te căsătorești

Horoscopul de astăzi, însă, este ceva mai special, întrucât astrologii și-au propus să vină cu sfaturi prețioase pentru nativii care plănuiesc să ducă relația cu persoana iubită la un alt nivel. Mai exact, vei afla când este momentul potrivit pentru căsătorie, în funcție de zodie.

Berbec

Acest nativ este de regulă foarte nerăbdător și orice așteptare, fie ea și ea și preț de un minut, înseamnă o adevărată corvoadă. Acesta este motivul pentru care are tendința să ia decizii pripite, inclusiv când vine vorba de căsătorie. Astrologii recomandă însă ca Berbecii să facă acest pas numai în momentul în care sunt 100% siguri de sentimentele lor.

Când să te căsătorești, în funcție de zodie. Sursa foto:a1.ro
Când să te căsătorești, în funcție de zodie. Sursa foto:a1.ro

Taur

Taurul crede în iubirea veșnică, visează la o poveste de dragoste care să dureze la nesfârșit, însă este destul de lent. Preferă să aștepte până când va întâlni partenerul ideal. Vârsta propice pentru căsătorie este în jurul a 30 de ani.

Gemeni

Iubești libertatea, distracțiile și ești un adevărat inamic pentru plictiseală. De aceea, nu va fi foarte ușor pentru cineva să te convingă să faci pasul spre altar, mai ales că vrei mereu să cauți noi aventuri.

Rac

Căsătoria este ceva sacru pentru acest nativ, de aceea visează la un astfel de moment încă de la o vârstă foarte fragedă. Pe de altă parte, îi este dificil să se despartă de casa părinților și asta va face viața personală mult mai dificilă. Cel mai bine este ca nunta să aibă loc în jurul vârstei de 25 de ani

Leu

Dacă te vor trata ca un rege, te vei gândi prea curând la partea oficială a relației tale, dar e nevoie de timp pentru a întâlni partenerul ideal. De aceea este cel mai probabil pentru tine să te căsătorești între 38-41 de ani.

Fecioară

Cariera ta este cea mai importantă pentru tine, dar se întâmplă ca tu să găsești un partener potrivit destul de devreme. Dacă el este dispus să aștepte – foarte bine! Cel mai potrivit moment pentru a te căsători este între 21-24 sau 27-29 ani.

Balanță

De cele mai multe ori, Balanța tinde să se căsătorească la vârsta de 20 de ani, iar după scurt timp are loc divorțul. Cel mai probabil abia a treia căsătorie a ta va deveni cea mai de succes și ultima.

Scorpion

Ești foarte emotiv, de aceea îți este ușor să te îndrăgostești și să renunți apoi la dragoste. De cele mai multe ori ajungi într-o serie de căsnicii fără succes, însă, pe termen lung, este sigur că poți face ca oricare dintre ele să fie ultima.

Săgetător

Apreciezi libertatea mai presus de orice. De aceea, în majoritatea cazurilor, te căsătorești după ce ai împlinit 35 de ani. Cu toate acestea, atunci când decizi să faci acest pas, nu te vei da în lături de la nimic pentru a avea parte de succes.

Capricorn

Căsătoria înseamnă foarte mult pentru nativul din Capricorn, de aceea nu este exclus să facă acest pas încă de la o vârstă fragedă. De îndată ce își întemeiază o familie, este de așteptat să aibă și un copil mai ales că își dorește foarte mult să devină părinte.

Vărsător

Nativul din Vărsător are abilitatea de a anticipa gândurile și mișcările celuilalt. Este un strateg înnăscut, iar aceste abilități îl ajută să obțină tot ce și-a propus. De aceea, va reuși în foarte scurt timp să convingă partenerul de viață că trebuie să se căsătorească. Vârsta ideală este 25-30 de ani.

Pești

Peștii au talentul de a observa întotdeauna imaginea de ansamblu. Știu exact cum să potrivească toate piesele de puzzle și n-au cum să dea greș. De aceea, cântăresc foarte bine lucrurile, înainte de a lua decizia finală. Vârsta potrivită este cea de după 27 de ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×