Camelia Pătrășcanu, previziuni până la finalul lunii aprilie. Mercur în Berbec și influența asupra pandemiei – Video

Dan Suta   
în Horoscop
15/04/2020, 13:44
Camelia Pătrășcanu, previziuni până la finalul lunii aprilie. Mercur în Berbec și influența asupra pandemiei – Video
Camelia Pătrășcanu susține că Mercur în Berbec își va pune amprenta asupra perioadei următoare. Sursa foto: captură 6tv

În cel mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, cel pentru finalul lunii aprilie, astrologul vorbește despre cum ne va influența pe perioada de pandemie prezența planetei Mercur în zodia Berbec.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Mercur în Berbec și efectele imediate

Tranzitul lui Mercur în Berbec este principalul aspect din punct de vedere astrologic, iar Marte, planeta Berbecului, se află în Vărsător în această perioadă.

Este o perioadă în care vom fi bombardați cu informații, în care fiecare zodie va dori să acționeze, să decidă, să poată evolua. Este o foame de adevăr în aceste zile, iar Mercur potențează capacitatea noastră de a pune cap la cap anumite informații.

Mercur nu se înțelege bine cu Jupiter din Capricorn, iar adevărurile pe care le vom afla pot fi revoluționare. Multe zodii își vor afla limitele, scopurile reale, dar și lucruri despre direcțiile pe care o pot lua evenimentele.

Tot anul 2020 va fi unul de triaj

Unele răspunsuri ne pot răscoli și, chiar dacă sunt dureroase pe alocuri, ne vor ajuta să luăm cele mai bune decizii.

Unele zodii își vor crea din nimic un viitor strălucitor. Prezența lui Marte în Vărsător ne pregătește pentru perioada de după pandemie, ne motivează să ne depășim limitele. Nu există zodie care să nu treacă prin schimbări în această perioadă, susține astrologul Camelia Pătrășcanu.

Este o ocazie unică pentru a face un salt spre viitor, chiar dacă Luna Neagră ne va pune obstacole în calea realizării marilor noastre dorințe. Marte în Vărsător nu ne va face mai intuitivi, dar ne  deschide accesul spre viitor și ne atenționează să fim mai atenți în deciziile pe care le luăm.

„Acum se disting un pic noile direcții pe care lumea le va lua. Direcțiile nu se conturează la lumina zilei și nici datorită unei minți luminate, ci prin amalgamarea tendințelor cele mai înalte vibraționale ale tuturor oamenilor”, susține Camelia Pătrășcanu în horoscopul realizat în emisiunea „Conexiuni”, de la 6TV.

Aceasta a mai spus că tot anul 2020 este ca o placă turnantă, că este un moment de triaj pentru toți, indiferent de zodia în care ne-am născut.

https://www.youtube.com/watch?v=rPPKOdUb-q0&ucbcb=1

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×