Călin Popescu Tăriceanu, oficial candidatul ALDE la prezidenţiale! Ce mesaj ferm i-a transmis Vioricăi Dăncilă

în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 16:55
Călin Popescu Tăriceanu, oficial candidatul ALDE la prezidenţiale! Ce mesaj ferm i-a transmis Vioricăi Dăncilă GALERIE FOTO
Călin Popescu Tăriceanu este candidatul ALDE la alegerile prezidențiale. Sursa foto - facebook

Călin Popescu Tăriceanu a fost desemnat oficial candidatul ALDE la alegerile prezidenţiale! Cu toate acestea, șeful Senatului nu și-a putut ascunde dezamăgirea după ce PSD a ales să meargă pe varianta unui candidat propriu și a ales-o pe Viorica Dăncilă. Tăriceanu spune că a discutat cu premierul și a rămas contrariat de ceea ce i s-a transmis.

Călin Popescu Tăriceanu, oficial candidatul ALDE la prezidenţiale!

„Ni s-a spus ca PSD e partid prea mare sa nu aiba candidat. Cred ca in PSD in acest moment bantuie un aer defetist, isi propun mult prea putin, isi propun un candidat de turul 2 dar nu-si propun sa castige alegerile. Noi ne dorim mai mult, sa castigam alegerilor. I-am zis dnei Dancila. Din pacate PSD asa cum ne-a zis dna Dancila isi doreste propriul candidat, ca asa vor sefii de organizatii. Luam act”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a avut și un mesaj ferm pentru Viorica Dăncilă. „Aveam de multa vreme informatii ca se pregateste aceasta candidatura, prin urmare pot sa va spun ca pentru mine nu este o surpriza, dar este o dezamagire si introduce anumite probleme in cadrul coalitiei, va urma o competitie electorala in cadrul coalitiei.

Călin Popescu Tăriceanu, oficial candidatul ALDE la prezidenţiale! Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu este nemulțumit de decizia PSD. Sursa foto – facebook

Ce mesaj ferm i-a transmis Vioricăi Dăncilă

Eu nu voi ataca PSD si celalalt contracandidat, dar in campanie spiritele se mai infierbinta, la nivel local nu e exclus sa apara probleme. Nu ma astept ca lucrurile sa mearga mai bine dupa campanie, riscul e ca lucrurile sa mearga mai prost. I-am spus asta dnei Dancila”, a mai zis Tăriceanu în ziua în care a fost desemnat candidat al ALDE.

Tăriceanu crede că președintele Klaus Iohannis poate fi înfrânt în finală, deşi în prezent acesta ocupă primul loc în sondaje. Pentru liderul ALDE, șeful statului „nu merită să i se mai acorde un al doilea mandat” pe motiv că acesta „a închis ochii şi chiar a încurajat abuzurile din justiţie, nu a fost capabil că promoiveze interesele României în cadrul Consiliului European, nu a făcut mai nimic decât vizite externe costisitoare cu o suită numeroasă care presupun cheltuieli nejustificate. În afară de faptul că şi-a aruncat cu dispreţ paltonul pe capota maşinii, nu am văzut alte gesturi care să marcheze mandatul preşedintelui actual”, a mai spus Tăriceanu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×