Câine sau pisică? Un animal rar a câștigat inimile internauților

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
03/03/2020, 14:26
Câine sau pisică? Un animal rar a câștigat inimile internauților
Dui este câine sau pisică? Ce spuneți? Sursa foto: reddit.com

Dui este un animal care a reușit să impresioneze foarte mulți internauți după ce stăpânul său i-a creat propria  pagină de socializare. Până aici nimic ieșit din comun, însă animalul este asemănat ba cu o pisică, ba cu un câine și mulți se întreabă care este răspunsul corect.

Dezbatere pe tema unui animal care face ravagii pe paginile de socializare

Hai Anh și Tuan sunt doi tineri din Hanoi care un cumpărat un animal în timpul unei vacanțe în Vietnam și au realizat că acesta este special. Dui în vârstă de 10 luni a răpit inimile internauților care au deschis o dezbatere amplă legat de animalul care este o încrucișare între câine și pisică.

Animalul de culoare cenușie are limba și botul unui câine, însă urechile acestuia par mai degrabă ale unei pisici. Acest lucru îl face pe Dui adorabil și foarte multă lume confundă specia din care face parte. Oamenii și-au dat cu părerea în legătură cu încrucișarea pe care a suferit-o, dar stăpânul a lămurit situația.

Ce încrucișare a suferit animalul drăgălaș pe nume Dui

Stăpânul său este de părere că animalul a suferit o mutație a genelor care ține cont de aspectul său neobișnuit, dar deosebit de atrăgător. Tuan a mărturisit că Dui este un amestec între rasa vietnameză autohtonă și o altă rasă de câine cu picioare scurte care este recunoscută sub numele de Dingo. 

„L-am cumpărat dintr-o provincie montană din Vietnam. Este un câine foarte dulce și fericit căruia îi place să se joace cu alți câini, fie că sunt mari sau mici, dar adoră să fie și în preajma oamenilor”, a spus stăpânul animalului care este urmărit de peste 40.000 de fani.

Unii oameni au făcut glume pe seama rasei câinelui și chiar l-au asemănat cu o vulpe. „Vrei o pisică sau un câine? DA” sau „Așadar este o pisică, un câine sau un fel de vulpe nouă pe care o vom vedea tot mai des pe Internet, dar nimeni nu știe să obțină una?” sunt doar două dinte glumele făcute de câțiva oameni legat de animalul ciudat.

Dui, vedetă pe rețelele de socializare într-un timp scurt

Pagina de socializare creată pentru drăguțul animal Dui a strâns în numai cinci zile peste 40.000 de fani care urmăresc cu mare interes care sunt peripețiile prin care trece animalul de numai 10 luni. Câinele cu trăsături de pisică a ajuns vedetă nu numai în Vietnam, cât și alte colțuri ale lumii.

Dui este foarte apreciat de internauți care nu ezită să-l numească „adorabil”, „simpatic”, „ursuleț” sau „pufoșenie mică”. Foarte mulți fani s-au întrebat dacă animalul ciudat, dar drăgălaș are contul pe contul de Instagram dorind să-l urmărescă și acolo.

Dacă foarte puțină lume știa de o asemenea încrucișare a speciilor, câți cunoscut faptul că în această lume mai trăiesc și alte animale ciudate printre care se numără cerbul de apă, antilopa Saiga, ornitorincul, zebra Duiker sau capra Markhor? Probabil nu foarte mulți! Spre exemplu, ornitorincul are ciocul unei rațe, labele unei vidre, coada unui castor și este un mamifer care depune ouă.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×