Câine împușcat pe un drum public! Imagini șocante au fost publicate pe Internet

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/01/2020, 19:58
Câine împușcat pe un drum public! Imagini șocante au fost publicate pe Internet
Câine împușcat pe un drum public

Incident șocant pe un drum public din Borșa, care a șocat o familie întreagă! Membrii familiei respective au văzut cum un câine nevinovat a fost împușcat.

Câine împușcat pe un drum public

Asociaţia ”Anima Pro Terra” a publicat, sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj în care se arată că doi dintre voluntari şi copilul lor de şase ani au fost martorii unui incident, în apropiere de Borşa, judeţul Maramureş.

Un câine a fost împuşcat chiar pe şosea, iar copilul a rămas în stare de şoc după ce a văzut incidentul. Asociaţia a publicat mai multe fotografii cu maşina în care a fost urcat cadavrul animalului.

Polițiștii spun că cel care a ucis câinele este vânător și a ”recoltat” un câine hoinar

”Doi voluntari ai asociaţiei noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare, alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă în stare de şoc.

Se aflau la aproximativ 5 km de Borşa (MM) şi, într-o curbă, au văzut un Logan roşu oprit care a împuşcat mortal o caţeluşă pe şosea (pe un drum public, nu în pădure!!!!)”, este mesajul transmis de Asociaţie.

Voluntarii au sunat imediat la 112, însă cadavrul a fost urcat în maşină şi aceasta a plecat. ”Vă rog daţi share să nu se muşamalizeze cazul şi cel vinovat sa fie pedepsit!!!”, au mai scris voluntarii. Memebrii asociației respective au publicat fotografii cu maşina din care au urcat bărbații care au ucis câinele.

Polițiștii au avut și ei un răspuns legat de incidentul semnalat de membrii asociației ”Anima Pro Terra”.  “Polițiștii din Borșa s-au deplasat azi de urgență în Pasul Prislop, după ce la ora 14.24 au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a tras un foc de armă și a împușcat un câine.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un bărbat de 69 de ani, paznic de vânătoare autorizat, a făcut uz de armă și a recoltat legal un câine hoinar, aflat pe raza fondului de vânătoare”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×