Cadavrul mumificat al unui român, descoperit în sistemul de aerisire al unui spital din Roma. Bărbatul era dispărut de 6 luni

în Stiri de ultima ora
27/02/2020, 14:37
Cadavrul mumificat al unui român, descoperit în sistemul de aerisire al unui spital din Roma. Bărbatul era dispărut de 6 luni
Un român a fost găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital. Sursa foto: Twitter

Un român a fost găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital din Roma. Bărbatul a venit pentru tratament în unitatea spitalicească acum 6 luni, iar la trei zile după internare acesta a dispărut.

Un român a fost găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital din Roma

Un român a fost găsit mumificat în în sistemul de aerisire al unui spital din Roma. Bărbatul a venit pentru tratament în unitatea spitalicească acum 6 luni, iar de atunci nimeni l-a mai văzut.

Cadavrul mumificat al bărbatului a fost găsit într-un compartiment de conectare al sistemului de ventilaţie situat la etajul 8 al spitalului Gemelli, din oraşul Roma.

Bărbatul ceuse întreruperea tratamentului de ciroză

Bărbatul avea 45 de ani şi fusese internat în august 2019 cu diagnostic de ciroză. Bărbatul se numeşte Hant Valer şi a cerut medicilor, la trei zile de la intenare, să îi fie oprit tratamentul.

Aceştia nu au acceptat, bărbatul părea că ar fi înţeles că trebuie să îşi continue tratamentul, dar acesta a dispărut de pe secţie în urul orelor 2.00.

Personalul spitalului nu l.a mai căutat din acea noapte, iar anchetatorii vor stabili dacă aceştia au o vină în legătură cu moartea românului. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea, dar şi posibilitatea unei crime al cărei cadavru a fost ascuns.

Pe de altă parte, tot în Italia, un român dispărut de 20 de ani ar fi fost văzut într-un tramvai. O femeie l-a fotografiat şi  a postat fotografia pe Faceboo, astfel că un cunoscut l-a recunoscut pe bărbat.

Macra Leon Antonius are 49 de ani şi este originar din Bistriţa. „Dan a lăsat în România o familie pe care, din păcate, între timp a pierdut-o. Soția a divorțat de el, s-a recăsătorit și a plecat cu copiii în Spania, unde se află și astăzi.

Bogdan avea aproape 7 ani când tatăl său a plecat în Italia, erau foarte atașați unul de altul și băiatul încă și-l amintește foarte bine.

Fetița, Vanessa, era mult mai micuță, îl știe pe tăticul ei doar din poze, dar acum, când mătușa a sunat-o să-i spună că aproape l-au găsit, i-au dat lacrimile de emoție”, a povestit femeia. Rudele urmează să plece în Italia pentru a-l aduce pe Dan acasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×