Nicoleta Luciu, cu faţa bandajată! „Arăt bine şi mumificată, aşa e?” Ce a păţit frumoasa vedetă! VEZI IMAGINILE COMPLETE!

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
27/05/2018, 15:37
Nicoleta Luciu, cu faţa bandajată! „Arăt bine şi mumificată, aşa e?” Ce a păţit frumoasa vedetă! VEZI IMAGINILE COMPLETE! GALERIE FOTO
Nicoleta Luciu, cu faţa bandajată. Ce a păţit vedeta de a ajuns să arate aşa.

Este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar acest lucru cere sacrificii. Nicoleta Luciu, cu faţa bandajată! Ce a păţit vedeta!

Bruneta încearcă să amâne cât mai mult intervenţiile estetice pentru păstrarea tinereţii tenului, astfel că apelează destul de des la tratamente faciale.

Nicoleta Luciu, cu faţa bandajată! „Începem transformarea!”

Recent, ea s-a filmat în timpul unui astfel de tratament şi a împărtăşit imaginile cu prietenii ei virtuali. I s-a aplicat o mască cu procolagen, apoi bandajul, peste care s-a aplicat o altă mască, iar aceasta s-a întărit, susţin cei de la Viva.

Începem transformarea. Arăt bine și mumificată, așa e?”, a spus Nicoleta Luciu. Nu este prima oară când Nicoleta apeleazăla astfel de regenerări, ea postând şi anul trecut un filmuleţ în acest sens. Diferenţa după aplicarea tratamentului este cât se poate de vizibilă. Pentru imaginile complete accesează galeria foto de sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×