Cabral, la un pas să fie jefuit! „Probabil mă pomenește și acum, că din șpițul ăla s-a desprins de sol”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 14:26
Cabral, la un pas să fie jefuit! „Probabil mă pomenește și acum, că din șpițul ăla s-a desprins de sol” GALERIE FOTO
Rulota lui Cabral a fost „atractivă” pentru hoți. Sursa foto - facebook

Cabral a fost la un pas să fie jefuit! Totul s-a petrecut în vacanța pe care vedeta o face cu rulota prin Europa. Câțiva indivizi s-au gândit să-i spargă chiar „căsuța pe roți” doar că mișcarea nu a fost una tocmai inspirată. Hoții au fost surprinși în exercițiul funcțiunii și au avut de pătimit serios. Astfel, aflat în vacanță alături de soția lui, Andreea Ibacka, și fiica lor, Namiko, Cabral nu a avut parte de o relaxare ca în povești.

Cabral, la un pas să fie jefuit!

Asta și pentru că în timp ce se afla într-un periplu cu rulota prin Spania și Franța, prezentatorul a fost alarmat că cineva încearcă să-l lase „pionier”. Hoții au încercat să-i spargă încuietoarea de la camper, însă aceștia nu au avut de unde să știe că au de-a face cu un român destul de atent la astfel de aspecte. Cabral avea nu mai puțin de trei încuietori pe ușă și, mai mult, o alarmă funcțională, una care a dat imediat semnalul.

Fostul campion de kickboxing a făcut cale întoarsă și a ajuns imediat la rulotă. Cabral i-a prins pe hoți în plină acțiune. Unuia dintre ei i-a administrat și o corecție destul de serioasă. „Bătaie. Mdap, au reușit să ne spargă încuietoarea de la camper. „Norocul” a fost alarma mașinii, care m-a băgat în priză prin telefon și faptul că aveam 3 (trei) încuietori pe ușa aia.

Cabral, la un pas să fie jefuit! Rulotă
Rulota pe care au vrut să o spargă hoții. Sursa foto – facebook

„Probabil mă pomenește și acum, că din șpițul ăla s-a desprins de sol”

N-au apucat să fure nimic, iar unul dintre ei a încasat de la suprasemnatu’ un șpiț în cur cum rar s-a văzut. Cred că m-a înjurat in bulgară… sau rusă. Probabil ma pomenește și acum, că din șpițul ăla s-a desprins de sol…”, a scris Cabral pe contul său de socializare, povestind pățania trăită cu rulota. „În primul rând, vacanța cu rulota / camper / campervan nu e mai ieftină decât una clasică cu mașină + hotel ori avion + hotel.

Dar e cu totul diferită. Probabil că e vorba de senzația de libertate pe care ți-o dă rulota… ideea că nu-ți face nimeni programul, că nu ai de respectat niciun orar, că-ți faci singur viața și că-ți respecți dorințele”, a mai scris Cabral

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×