Cabral, comentariu savuros în contextul scandalului din cartierul Rahova: „Dacă o mai țineți așa, o să faceți Berceniul să pară Hollywood”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/04/2020, 11:41
Cabral, comentariu savuros în contextul scandalului din cartierul Rahova: „Dacă o mai țineți așa, o să faceți Berceniul să pară Hollywood”
Cabral a transmis un mesaj savuros după scandalul provocat de petrecăreții din Rahova. Sursa foto: Pro TV

În timp ce mulți dintre noi petreceam Paștele acasă, în izolare, singuri sau alături de cei dragi, sute de polițiști și jandarmi duceau lupte seculare cu scandalagii din cartierul Rahova care au sfidat măsurile de distanțare socială organizând o petrecere de zile mari în plină stradă. Fără să le pese de consecințe, aceștia au ascultat muzică, au golit zeci de sticle cu bere și alte băuturi alcoolice, au încins un grătar și i-au provocat, sfidători, pe oamenii legii să vină să-i aresteze, amenințând că vor face revoluție.

Cabral, mesaj savuros în contextul luptelor din cartierul Rahova

După ce s-au tras câteva focuri de armă pentru calmarea spiritelor, 37 de persoane au fost duse la audieri, printre care și instigatorul, un bărbat poreclit Spartacus. Ulterior, acesta a încercat să își ceară scuze pentru afirmațiile făcute la adresa polițiștilor într-un live postat pe Facebook în timpul petrecerii. Va rămâne, însă, în spatele gratiilor pentru o perioadă de cel puțin 30 de zile.

Întregul scandal a generat o sumedenie de reacții în spațiul public, majoritatea critice la adresa persoanelor care încalcă fără nicio remușcare măsurile impuse de autorități. Cabral, în schimb, a preferat să facă haz de necaz pe marginea acestui incident, trăgând, totodată și un puternic semnal de alarmă: „Dacă o mai țineți așa cum vă distrați de câteva zile, cu party pe stradă, ciomăgeli cu Poliția, elicoptere și arestări… o să faceți Berceniul să pară Hollywood!”.

Cociocul va fi văzut ca Santa Monica Beach, Brâncoveanu va fi Sunset Boulevard și cei care stau la 8/8 ori 10/10 vor spune că au… lofturi!”, a mai scris prezentatorul emisiunii Ce spun românii, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

Cum comentează atitudinea românilor în timpul pandemiei de coronavirus

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Cabral comenta în stilul caracteristic modul în care românii gestionează criza provocată de răspândirea noului coronavirus. Totodată, vedeta Pro TV nu a ratat ocazia de a-i taxa pe toți cei care ignoră cu bună știință măsurile prevăzute de Ordonanțele Militare.

După o dictatură care i-a pus pe butuci cam toate cele… după o democrație furată în care i s-au ciordit ce mai rămăsese… românul tot aici, tot la fel.Românul plătește ani la rând taxe și impozite, CAS, CASS, MASS, FASS… și vede de fiecare dată când întră în spital… ori condiții de lagăr de exterminare ori câte-un lăbărțat buzunar de halat.

Bonus… un stafilococ. Desigur, auriu, să se vadă luxul. Românul vede ani la rând cum politicienii îndeasă cu amândouă mâinile bani publici în etaje de viloaie sau roți de 22 pe supercaruri. Vacanțe în locuri pe care românul nu le vede nici pe Instagram.

Cârpe pe care le vedem apoi evaluate la știri în mii de euro. Și-atunci când vine pustiul peste el… românul știe că nu se poate baza pe nimeni… decât pe el.

Sigur, românii se înjură de ceva timp pe Facebook de zici că-i Campionat Național de luat morții la rând. Dar când e vorba că se împute treaba… de unde – de neunde, bagă mâna în buzunar și trimite benevol și nesilit de nimeni bani către cei în care are încredere că pot rezolva nenorocirea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×