Bulibașa din Gilău a murit! Care este legătura dintre acesta și Viorica Dăncilă

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/01/2019, 15:02
Bulibașa din Gilău a murit! Care este legătura dintre acesta și Viorica Dăncilă
Celebrul bulibasă din Gilău a murit

În urmă cu câteva zile, celebrul bulibasă din Gilău, județul Cluj, a murit. Legătura dintre acesta și Viorica Dăncilă este reprezentată de fiica acestuia, Dana Rozalia Varga, ea fiind consilierul premierului. Mesajul trist legat de trecerea în neființă a liderulului Mișcării Romilor în anii ’90 l-a făcut chiar Dana, pe pagina sa pe Facebook. ” Cu o mare durere în suflet, imposibil de exprimat în cuvinte, l-am pierdut astăzi pe TATA.

Tatăl meu! Omul care era viaţă, putere, forţa care mă ajuta şi susţinea neîncetat. A plecat nemeritat şi devreme dintre noi. Un om care a ştiut mereu să ne zâmbească nu numai cu chipul, ci şi cu sufletul zi de zi. Îmi vor lipsi îmbrăţişările tale, TATA! Îmi vor lipsi apelurile tale de după fiecare emisiune, cuvintele tale calde şi înţelepte. De astăzi, tata ne va privi de sus, ne va veghea şi sunt sigură că ne va ghida şi ajuta, aşa cum a facut-o întreaga lui viaţă. Nu te vom uita niciodată, TATĂL MEU!!”, a scris Dana Varga pe contul ei de socializare.

Bulibașa din Gilău a murit! Legătura dintre acesta și Dăncilă o reprezintă fiica lui, Dana Varga

Fiica bulibașei, fost membru PNL, actual ALDE, este considerat un om de încredere al lui Călin Popescu Tăriceanu. Dana Varga a lucrat cu mai mulți premieri, printre care și Victor Ponta, Tăriceanu, Mihai Tudose, iar acum cu Dăncilă.

Bulibașa din Gilău a murit! Care este legătura dintre acesta și Viorica Dăncilă
Fiica bulibașei, fost membru PNL, actual ALDE, este considerat un om de încredere al lui Tăriceanu

Cu mai multe detalii despre conducerea pe ultimul drum al tatălui său a venit tot aceasta. ”Cei care l-au iubit, cei care l-au cunoscut, cei care i-au fost alături tatălui meu pe parcursul vieții sale, cei care l-au susținut si urmat sunt așteptați pentru a-și lua rămas bun de la cel ce-a fost Varga Rudolf, ( Rudy ) tată, bunic, străbunic și unul dintre primii și puținii lideri care s-au implicat în Mișcarea Romilor din România anilor 90.

Bulibașa din Gilău a murit! Care este legătura dintre acesta și Viorica Dăncilă
Consilierul Vioricăi Dăncilă și tatăl său

Tatăl meu va fi depus la cimitirul din comuna Gilău, județul Cluj, slujba se va tine începand cu ora12 pe strada Morii, numărul 1047. Din motive organizatorice și personale, înmormântarea va avea loc miercuri, 09 ianuarie, la ora 12:00”, a mai scris consilierul Vioricăi Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×