Bulgaria anunță primul deces cauzat de coronavirus. Duminică fusese înregistrată prima infecție cu COVID-19

în Stiri mondene
11/03/2020, 18:52
Bulgaria anunță primul deces cauzat de coronavirus. Duminică fusese înregistrată prima infecție cu COVID-19
Bulgaria anunță primul deces cauzat de coronavirus. Duminică fusese înregistrată prima infecție cu COVID-19. Sursa foto: Hepta

Autoritățile din Bulgaria au anunțat înregistrarea primului deces cauzat de coronavirus din țara vecină, potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, informează Mediafax.

Primul deces din cauza coronavirusului din Bulgaria

Epidemia de coronavirus a făcut prima victimă în țara aflată la sud de România. Astfel, Bulgaria a anunțat, miercuri, că a fost înregistrat primul deces cauzat de COVID-19.

Informația a fost comunicată de către reprezentanții Ministerului Sănătății din Bulgaria, după ce primele două cazuri de infectare cu coronavirus  au fost înregistrate duminică.

Acum, la doar 4 zile după confirmarea primei infecții, Bulgaria a înregistrat primul deces, fiind vorba despre o femeie de 66 de ani, ce a murit miercuri din cauza complicațiilor survenite în urma infecției cu noul coronavirus.

Potrivit Mediafax, femeia fusese internată la spitalul de urgență din Sofia, marți.

Femeia decedată era al 6-lea caz confirmat în Bulgaria

Pacienta avea pneumonie severă, potrivit informațiilor furnizate de autoritățile bulgare și era al şasea caz confirmat în țara vecină.

Primele două cazuri de coronavirus au fost înregistrate în Bulgaria la un bărbat de 27 de ani din Pleven şi o femeie în vârstă de 75 de ani din Gabrovo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×