București Mall și Plaza România își reduc programul din cauza coronavirusului! Centrele comerciale vor fi deschise doar opt ore

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
16/03/2020, 12:02
București Mall și Plaza România își reduc programul din cauza coronavirusului! Centrele comerciale vor fi deschise doar opt ore
Centrele comerciale București Mall - Vitan și Plaza România își reduc programul din cauza pandemiei de coronavirus

Centrele comerciale București Mall – Vitan și Plaza România își reduc programul din cauza pandemiei de coronavirus, dar vor menține la orar normal hipermarketurile și farmaciile.

București Mall și Plaza România își reduc programul din cauza coronavirusului

Conform Mediafax, centrele comerciale București Mall – Vitan și Plaza România au anunțat că începând de luni își reduc programul cu publicul la opt ore, acesta fiind ajustat în vederea limitării răspândirii coronavirusului.

”În ambele mall-uri au fost instalate mesaje de prevenire, dar și de informare în mediile digitale și print pentru ca fiecare dintre cei care vizitează centrele comerciale să fie informați corect și complet asupra măsurilor de prevenție a răspândirii virusului”, se arată în comunicatul celor două centre comerciale.

”Cât despre curățenie și dezinfecție, frecvența acestor servicii a fost sporită pe toată durata zilei, folosind substanțe adecvate. În plus, s-a decis instalarea dispensatoarelor cu dezinfectant pentru mâini în zonele cele mai circulate din cele două mall-uri. Toate evenimentele din martie și aprilie au fost anulate”, au anunțat conducerile centrelor comerciale.

Mall-urile vor fi deschise între 12:00 și 20:00

În mall-ul din Vitan, magazinele, restaurantele și cafenelele vor fi deschise între orele 12:00-20:00, însă farmaciile și hipermarketurile vor avea program normal. În schimb, cinematografele sunt deschise între orele 15:00-23:00.

Aceleași reguli au fost stabilite și pentru Plaza România. În privința Biroului Pașapoarte, acesta are program cu publicul zilnic între orele 08:30-16:30, iar miercuri va fi deschis până la ora 18:30.

De asemenea, începând de luni și centrele comerciale din București deținute de dezvoltatorul NEPI Rockcastle, Promenada, Mega Mall, Vulcan Value Center și Iris Titan Shopping, au trecut pe un program de opt ore.

Și AFI Europe, una dintre cele mai mari companii din domeniu, reduce astfel programul pentru cumpărături la mall-urile AFI Cotroceni și AFI Ploiești.

Românii sunt însă îndemnați de autorități să rămână cât mai mult timp posibil în case, pentru ca infecția cu coronavirus să nu se răspândească. România se confruntă cu probleme serioase cauzate de coronavirus, 158 de cazuri fiind diagnosticate până în prezent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×