Bucureșteancă scuipată în trafic de un motociclist. Cum au reacționat polițiștii

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/03/2020, 17:25
Bucureșteancă scuipată în trafic de un motociclist. Cum au reacționat polițiștii
Bucureșteancă scuipată în trafic de un motociclist

În plină pandemie de coronavirus, când autoritățile ne sfătuiesc nici măcar să nu mai dăm mâna unii cu alții, o femeie a avut parte de un adevărat șoc, după ce a fost pur și simplu scuipată de un bărbat aflat pe un moped.

Bucureșteancă scuipată în trafic de un motociclist

Incidentul șocant a avut loc în Capitală și a fost făcut public pe o rețea de socializare. Polițiștii au acționat prompt, iar individul a fost oprit în trafic.

Șoferința din Bucureşti s-a contruntat vineri, în trafic, cu o situaţie total neplăcută. Aflată la volanul maşinii sale, ea a fost scuipată prin geamul deschis de către un bărbat aflat pe un moped. Tânăra a reuşit să-l fotografieze, în special numărul mopedului, şi a făcut publice fotografiile pe Facebook, cu următorul mesaj.

Polițiștii l-au prins în 30 de minute pe bărbat

„Dementul ăsta, cu B-62DGP, tocmai m-a scuipat în maşină, pe geamul pe care îl aveam deschis la maşină. Am tras maşina pe dreapta, tremur, nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat. M-a umplut de scuipaţi pe faţă, pe haine. Sunt în stare de şoc! Nu ştiu ce am de făcut acum”, a scris Gabi Savu Dinu pe Facebook.

După ce au văzut mesajul femeii, polițiștii de la Rutieră s-au autosesizat și l-au prins în timp record pe individ, chiar în trafic. Acesta a fost dus la secție, unde a fost nevoit să dea explicații.

„În urma postării pe reţele de socializare a unor informaţii referitoare la un bărbat care ar fi scuipat în trafic un conducător auto, poliţiştii bucureşteni l-au identificat pe cel în cauză în mai puţin de 30 de minute de la sesizare.

Bărbatul a fost depistat în trafic de poliţişti ai  Secţiei 18 şi condus la audieri la Secţia 21, competentă teritorial. În acest moment se desfăşoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt şi de drept”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×