Brigitte Pastramă spune adevărul despre relația cu Cornel Oană: ”Eu l-am fabricat”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/02/2020, 16:43
Brigitte Pastramă spune adevărul despre relația cu Cornel Oană: ”Eu l-am fabricat”
Brigitte Pastramă a spus adevărul despre relația cu Cornel Oană. Sursa foto: Instagram.com

Brigitte a trăit mai multe povești de dragoste, dar cea de ultimul logodnic Cornel Oană pare că a fost o făcătură. Fosta doamnă Năstase a negociat la sânge termenii despărțirii de fostul partener de viață, iar acum a spus adevărul despre natura relației lor.

Brigitte Pastramă despre relația amoroasă cu Cornel Oană

Brigitte și Cornel Oană s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, dar bărbatul continuă să se folosească de numele fostei concurente de la „Ferma vedetelor”. Fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit că fostul partener nu i-a fost niciodată logodnic, dar a investit foarte mult în Cornel.

Actuala doamnă Pastramă susține că l-a „fabricat” pe fostul partener de viață despre care s-a aflat că i-a pus dinții, i-a plătit chiria și i-a cumpărat haine de mii de euro. Prin urmare, Cornel a jucat doar un rol în relația cu Brigitte și chiar a înșelat-o de mai multe ori.

„Am o căsnicie foarte frumoasă de aproape un an. Nu înțeleg de ce el se folosește de ziua mea să mai vorbească de mine. Aduce aminte că a fost logodnicul meu, dar el nu a fost niciodată în realitate. Probabil încarcă să se mai folosească de imaginea mea. Eu n-am mai vorbit de el.

Am fost foarte rănită, la un moment dat, de tot ce mi s-a întâmplat în fosta căsnicie și așa am considerat eu atunci să încerc să fabric o persoană ca să arăt că sunt și eu sus și că pot să trec mai departe și că mă vrea și pe mine cineva”, a mărturisit Brigitte Pastramă, conform cancan.ro.

Cum s-au cunoscut Brigitte și fostul ei iubit Cornel Oană

Brigitte Pastramă a povestit cum l-a cunoscut pe fostul iubit în mediul online, Cornel Oană fiind hacker. Așa a ajuns vedeta să-l angajeze pe Oană să-i urmărească activitatea fostului soț Ilie Năstase. Bruneta a spun că nu a avut niciodată o relație în adevăratul sens al cuvântului alături de fostul logodnic.

„Am investit într-un băiat, pe care l-am cunoscut pe net, iar el este hacker. Căutam o persoană care să îmi intre în conturile fostului meu soț pentru a afla cu cine mai vorbește. Așa l-am cunoscut”, a mai spus vedeta, potrivit sursei menționate.

De asemenea, soția afaceristului Florin Pastramă și-a asumat toată vina pentru relația „fabricată” și își dorește ca fostul logodnic să nu se mai folosească de numele ei pentru a ieși în presă.

„El este cel care a intrat în contul fostului meu soț și mi-a montat și programul acela de copiere a WhatsApp-ului și apoi m-a consolat. Nu a fost niciodată o relație reală. Este vina mea și mi-o asum și nu doresc să se mai folosească de mine și de numele meu și să mai apară în presă pe subiectul meu”a încheiat Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×