O nouă operație estetică pentru Brigitte Pastramă? Fanii au fost șocați: ”Cine e asta?” FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/01/2020, 17:04
O nouă operație estetică pentru Brigitte Pastramă? Fanii au fost șocați: ”Cine e asta?” FOTO GALERIE FOTO
Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă operație estetică? Sursa foto: Instagram.com

Brigitte Pastramă reușește să rămână în atenția publică prin aparițiile sale. Cunoscută pentru ținutele extravagante, dar și numărul impresionant de operații estetice, frumoasa brunetă stârnește mereu controverse. De data aceasta fanii s-au întrebat dacă soția lui Florin Pastramă și-a făcut o nouă intervenție chirugicală pentru că arată extrem de schimbată.

Brigitte Pastramă, schimbare de milioane. Ce operația și-a mai făcut acum?

Fosta doamnă Năstase, Brigitte (42 de ani), a devenit dependentă de operațiile estetice și nu de puține ori a fost criticată de fani pentru schimbările făcute în cabinetele de remodelare corporală. Se pare că de data aceasta soția afaceristului Florin Pastramă a trecut din nou pe la medicul estetician. VEZI FOTO

Ultima imagine postată de brunetă pe rețelele de socializare i-a făcut pe fani să se întrebe dacă Brigitte nu și-a făcut o altă operație estetică. Cei drept fosta soție a jucătorului de tenis Ilie Năstase apare total schimbată, iar fanii au reacționat imediat.

”Cine-i asta”, ”Ce ți-ai făcut?”, ”Doamne ce ciudată, extraterestră” sau ”Ești superbă, parcă ai fi altă persoană” sunt doar câteva dintre comentariile postate pe contul de Instagram. Brigitte apare într-un salon de înfrumusețare de fițe din Capitală.

Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și ce sumă a investit

Fosta concurentă de la emisiunea „Ferma vedetelor” difuzată la Pro TV este o persoană asumată în ceea ce privește intervențiile chirugicale și are la activ 20 de operații estetice. Brigitte Pastramă și-a făcut implantar mamar și fesier, și-a pus acid hialuronic în buze, implant de sprâncene, cât și mai multe intervenții la nivelul feței.

Brigitte Pastramă nu se uită la bani când este vorba despre frumusețe. Bruneta a scos din buzunare sume impresionante pentru cele 20 de operații estetice și cel mai probabil nu se oprește aici. Până acum vedeta a lăsat în cabinetele medicilor esteticieni peste 30.000 de euro.

„Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred ca am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicati toţi muşchii din faţă. Am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă”, afirma Brigitte în urmă cu ceva timp, informează huff.ro.

Soțul lui Brigitte Pastramă, adeptul operațiilor estetice

Nici Florin Pastramă, soțul lui Brigitte, nu este străin de operațiile estetice. Imediat după eliminarea de la emisiunea „Ferma” afaceristul a ajuns pe mâna medicilor fiind nemulțumit de podoaba sa capilară. Așa a ajuns să-și facă un implant capilar.

În trecut Florin a apelat la medicul stomatolog pentru a-și fațeta întreaga dantură. Procedura de fațetare l-a costat pe soțul lui Brigitte Pastramă 15.000 de euro, dar se declară mulțumit de intervenție pentru că a reușit să-și acopere strungăreața.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×